Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Χουλιάρας

Δευτέρα, 10 Μαΐου, 2021 

Ήταν παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI
.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Χουλιάρας, με μακρά εμπειρία στην Ελληνική και την Κυπριακή τηλεόραση, πέθανε σήμερα, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Τους τελευταίους 4 μήνες νοσηλευόταν στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» της Κύπρου. Ήταν παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Μετά από πολυετή πορεία στο MEGA, την ΕΡΤ και τον Alpha, ο Γιώργος Χουλιάρας μετακινήθηκε στην Κύπρο και ανέλαβε Γενικός Διευθυντής του τοπικού MEGA.  Σε διάστημα εννέα χρόνων διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του καναλιού, όπου με αυτοσχεδιασμό και πρωτοποριακές ιδέες δημιούργησε τα μεγάλα show ταλέντων, αλλά και τα reality στην κυπριακή τηλεόραση.

Οταν αποχώρησε από το Mega, ο Γιώργος Χουλιάρας έγινε Διευθυντής Τηλεόρασης στον Κυπριακό τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα, από τον οποίο παραιτήθηκε στις αρχές του περασμένου χρόνου.

Ο αποχαιρετισμός του Σίγμα

«Η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ έχασε σήμερα ένα δικό της, πολύτιμο άνθρωπο. Ο Γιώργος Χουλιάρας «έφυγε» τα ξημερώματα από τη ζωή, χάνοντας τη άνιση μάχη με τον καρκίνο. Αντιμετώπισε την ασθένεια παλικαρίσια, με αστείρευτο θάρρος και καρτερικότητα. 

Ο Γιώργος άφησε το δικό του στίγμα στην Κυπριακή Τηλεόραση και διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του MEGA όπου παρέμεινε για περίπου 10 χρόνια, αλλά και στην Τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ όπου μετά την αποχώρηση του από το MEGA ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Τηλεόρασης και παρέμεινε μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

Με το πηγαίο του ταλέντο, τη δημιουργικότητα και την ανεξάντλητη ενέργεια του μας ενέπνευσε και μας καθοδήγησε σε νέα τηλεοπτικά δρώμενα κυρίως στον τομέα της Ψυχαγωγίας. Το κενό που αφήνει δυσαναπλήρωτο. Η Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ εύχεται δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του. Η σημερινή μέρα είναι για εμάς ημέρα θλίψης και έντονων αναμνήσεων. Καλό ταξίδι Γιώργο…». 

HuffPost Gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου