Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Κορονοπάρτι βανδάλων στα Χανιά - Άυπνοι οι κάτοικοι, καραούλι από επιχειρηματίες για τις καταστροφές

Αναφορές για έως και 1.000 άτομα. «Πίνουν, κάνουν σεξ όπου βρουν και την ανάγκη τους στις αυλές και τις πόρτες μας».

FLASHNEWS.GR
Flashnews.gr

Συνεχίζονται τα πάρτι στην πλατεία της Σπλάντζιας στα Χανιά και η κατάσταση έχει ξεφύγει, όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής. 

Το βράδυ του Σαββάτου η πλατεία λίγο μετά τις 11 γέμισε από κόσμο, ενώ η μουσική, όπως αναφέρουν στο Flashnews.gr οι κάτοικοι στις καταγγελίες τους, ήταν τόσο δυνατά που δεν μπορούσαν να κοιμηθούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

«Μπορεί να ήταν και 1.000 άτομα», μας αναφέρει μια κυρία σε μήνυμα της,  «κυκλοφορούν παντού στα στενά, κάνουν χρήση ναρκωτικών, πίνουν, κάνουν σεξ όπου βρουν, κάνουν την ανάγκη τους στις αυλές και τις πόρτες μας, δε κοιμάται άνθρωπος».

FLASHNEWS.GR
Flashnews.gr

Και οι επιχειρηματίες της περιοχής όμως έχουν επίσης αγανακτήσει, αφού όπως αναφέρουν ξενυχτάνε μέσα στα μαγαζιά τους, προκειμένου να τα προστατέψουν, αλλά παρόλα αυτά έγιναν ζημιές, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Μάλιστα τα παράπονα είναι έντονα και για το Δήμο Χανίων, αφού η περιοχή το πρωί θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο και αναγκάζονται να καθαρίζουν οι ίδιοι την περιοχή τα ξημερώματα που ανοίγουν τα μαγαζιά τους και πολύ μετά περνάει το συνεργείο που κάνει σάρωση στους δρόμους, το οποίο βέβαια δεν επαρκεί. 

 
FLASHNEWS.GR
Flashnews.gr

Πηγή: Flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου