Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Την Τετάρτη, 19 ΜαΙου, η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο

 Δευτέρα, 17 Μαΐου, 2021 

Στις 7:00μμ, μεθαύριο Τετάρτη θα γίνει η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο, στο χώρο του Ελληνικού Κολεγίου, 50 Goddard Avenue, Brookline.

Από τις 7:00μμ οι αντιπρόσωποι των Συλλόγων/Σωματείων μελών της Ομοσπονδίας της Βοστώνης θα δουν από κοντά την Έκθεση των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 ενώ στις 7:30μμ θα αρχίσει η Γενική Συνέλευση.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν 3 αντιπρόσωποι από κάθε Σωματείο/Σύλλογο μέλος της Ομοσπονδίας και ταμιακώς εντάξει.

Στα θέματα που θα συζητηθούν συμπεριλαμβάνεται το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια που θα συνεχιστεί το Φθινόπωρο και άλλα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η αδελφοποίηση Lowell – Καλαμάτα σταμάτησε μόλις ένα βήμα πριν πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2020 ενώ αναβλήθηκε και η αδελφοποίηση Boston – Αθήνας καίτοι είχαν γίνει οι ανταλλαγές απόψεων των δημάρχων των δύο πόλεων στην επίσκεψη που είχε κάνει στη Βοστώνη ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Μπακογιάννης.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη συνεδρίαση «δια ζώσης» από τον Νοέμβριο του 2019.  Αξίζει να σημειωθεί ότι το Δ.Σ συνεδρίαζε κάθε μήνα διά μέσου zoom meeting ενώ η Γενική Συνέλευση του Νοεμβρίου, 2020 έγινε και αυτή δια μέσου zoom.

Η Γενική Συνέλευση θα αρχίσει στην ώρα της οπότε οι αντιπρόσωποι πρέπει να δώσουν τα διαπιστευτήρια αμέσως μόλις φτάσουν στο Μαλιώτειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου