Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του μεγάλου παίκτης του μπεϊζμπωλ, baseball, David Ortiz


David Ortiz in a baseball uniform throwing a ball: Former Boston Red Sox star David Ortiz was reportedly shot in the Dominican Republic on Sunday. (John Tlumacki/The Boston Globe via Getty Images)

Ο David Ortiz ήταν στην πατρίδα του, Σάντο Ντομίνγκο, Santo Domingo, πρωτεύουσα του Αγίου Δομίνικου, Domenican Republic όταν ένας οπλοφόρος προσπάθησε να ληστέψει το κατάστημα και πυροβόλησε τον David Ortiz χαμηλά στη πλάτη και η σφαίρα βγήκε μπροστά αφού πέρασε από το στομάχι του.  Κινητοποιήθηκε όλος ο κρατικός μηχανισμός γιατί ο David Ortiz είναι εθνικός ήρωας αφού ήταν 10 φορές στους All Stars στις ΗΠΑ και πήρε το πρωτάθλημα τρεις φορές με τους Boston Red Sox, 2004, 2007, 2013.
Αμέσως εισήχθη στο νοσοκομείο και οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν κι όπως λέγετε ξέφυγε τον κίνδυνο.
Χαρακτηριστικό είναι αυτό που είπε στο γιατρό στο χειρουργείο «μη με αφήσεις να πεθάνω, είμαι καλός άνθρωπος».  Πράγματι είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους, παίκτες, που πέρασαν.  Να σημειωθεί ότι στη Βοστώνη και δίπλα στο Fenway Park, το γήπεδο που παίζουν οι Boston Red Sox τη γέφυρα στη Brookline Avenue πάνω από το Mass Pike έχει ονομαστεί David Ortiz Bridge.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου