Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Ο νικητής Μανώλης Μακρής, το τέταρτο μνημόνιο ή μνημόσυνο


Παρασκευή, 12 Μαΐου, 2017



Ο υπουργός οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Φωτογραφία αρχείου: AP Photo/Yannis Liakos.
Του Θεοδώρου Καλμούκου
Μπράβο, συγχαρητήρια στον Εμανουέλ Μακρόν ή Μανώλη Μακρή ελληνιστί, τον νέο Πρόεδρο της Γαλλίας, ο οποίος στις πρόσφατες εκλογές αναδείχθηκε νικητής και τροπαιούχος έναντι της Λε Πεν, η οποία αν κέρδιζε, ο μη γένοιτο, θα έκανε τη Γαλλία, Λεπρέν από τη λέπρα των φασιστοειδών πιστευμάτων της. Ο Μανώλης όχι μόνο κέρδισε, αλλά σάρωσε κυριολεκτικά παρά τις τρικλοποδιές που του έβαλαν εσωτερικοί και εξωτερικοί παράγοντες, του τσάρου Πούτιν μη εξαιρουμένου. Τελικά, Αδέλφια μου Ελληνες, αυτός θέλει σώνει και καλά να δημιουργήσει έναν παγκόσμιο Πουτινισμό-προσοχή παράγωγο του Πούτιν- εξαπλώνοντας παντού την επιρροή του με κάθε τρόπο και μέσον κι όχι μόνο στην πολιτική, αλλά και στην Ορθόδοξη Εκκλησία με ρούβλια και κομποσκοίνια. Σπέρνει εις πάντα τα έθνη διαφόρους περίεργους τύπους και δουλεύει υπογείως. Οταν μάλιστα πριν ένα χρόνο είδα και τους Αγιορείτες που τον έστησαν επάνω στον αρχιερατικό θρόνο και τον λιβάνιζαν δεν άντεξα και αναφώνησα η Παναγία Σουμελά να βάλει το χέρι της!
Ο κ. Μακρόν έχει μπροστά του πολλή δουλειά και πολλές προκλήσεις να αντιμετωπίσει τόσο στη χώρα του, τη Γαλλία, όσο και στην Ευρώπη για να ανακόψει την ηγεμονία της Χιτλερίδας η οποία το έχει παρακάνει. Μακάρι να επιτύχει γιατί αλλιώς βλέπω την Ευρώπη όχι απλά να κλυδωνίζεται, αλλά να αποσυντίθεται, πράγμα που επιθυμεί διακαώς ο Βλαδίμηρος με τον Πουτινισμό του.
Η αξιολόγηση προχώρησε, θα υπογραφεί σε λίγες μέρες, η φτωχημένη και καθημαγμένη Ελλάδα θα πάρει τη δόση της για να την δώσει να πληρώσει αμαρτίες εγκληματικού υπερδανεισμού του παρελθόντος από την κομματοκρατία που την κυβέρνησε σαράντα και βάλε χρόνια και που τώρα το ασκέρι των Συριζαίων την πηγαίνει ακόμα πιο πέρα και πιο κοντά στον γκρεμό αφού θριαμβολογεί για τη συμφωνία, αλλά δεν βγάζει μιλιά για το τέταρτο και φαρμακερό μνημόνιο, με υπογραφή Τσακαλώτου και της κουστωδίας αυτού. Ο εντιμολογιότατος κ. Ευκλείδης -τι ροή και εκφορά λόγου που έχει ε;- θα τα υπογράψει, θα κρεμάσει εκείνο το κόκκινο σακίδιο στον ώμο και θα περάσει στην αφάνεια όπως και οι προ αυτού συνάδελφοί του των οικονομικών και των ανοικονόμητων που οδήγησαν την τάλαινα Ελλάδα στο σημερινό της κατάντημα. Θα αρχίσει να φέρνει γυροβολιές κι αυτός ανά την υφήλιο να δίνει διαλέξεις με πρακτικές κατευθυντήριες για τη σωτηρία της Ελλάδας όπως κάνει ο Γιάνης με το ένα ν και τον κόκκινο σηκωμένο γιακά του, ο George στα κολέγια των ΗΠΑ και ο Αλογοσκούφης επίσημα ως προφέσορας στην Εδρα Καραμανλή στο Πανεπιστήμιο Tufts της Βοστώνης. Αλίμονο και τρισαλίμονο στους συνταξιούχους και μισθωτούς. Αχ Ελλάδα.
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου