Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Σοβαρό αυτοκινητιστικό δυστύχημα και μάχη για τη ζωή του ο Παναγιώτης Μπούρας γνωστός “θείος”


Σύμφωνα με πληροφοριες, στο δρόμο 93 μεταξύ των πόλεων Manchester και Derry, New Hampshire περίπου 60 χιλιόμετρα βόρεια της Βοστώνης και κατόπιν μηχανικής βλάβης ξέφυγε της πορείας του το όχημα που οδηγούσε ο Παναγιώτης Μπούρας από το Lowell, Massachusetts γνωστός σαν "θείος". Το αυτοκίνητο κτύπησε στο προστατευτικό κικλείδωμα με αποτέλεσμα ο οδηγός του να κτυπήσει σοβαρά. Λόγο της σοβαρότητας της κατάστασής του κ. Μπούρα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Βοστώνης όπου είναι διασωληνωμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου