Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Τρία χρόνια


Τρίτη, 9 Μαΐου, 2017



Ο αείμνηστος Γιάννης Ράμμος σε παρέλαση της Βοστώνης. Φωτογραφία Αρχείο "Ε.Κ."
Πέρασαν κι όλας τρία χρόνια από τον Μάη του 2014 που εντελώς αιφνίδια και αναπάντεχα «έφυγε» για την άλλη πατρίδα, τη μόνιμη και παντοτινή, ο Γιάννης Ράμμος, ένας από τους πιο δραστήριους ομογενείς της Βοστώνης στα κοινά ομογενειακά πράγματα, στους συλλόγους και τις εκκλησιαστικές κοινότητες.
Ο θάνατος τον βρήκε στην προεδρία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, κι ακούστηκε το λυπητερό μαντάτο σαν θρήνος που γέμισε τις καρδιές των ομογενών στη Βοστώνη και στη Νέα Αγγλία, διότι ο Γιάννης Ράμμος ήταν άνθρωπος καλός. Αγνός πατριώτης και Ελληνας μ’ όλη τη σημασία της λέξης, εθελοντής όσο κανείς άλλος.
Την Κυριακή η οικογένειά του τέλεσε μνημόσυνο στο ναό της Αγίας Αικατερίνης στο Braintree για να τιμηθεί η μνήμη του και στο οποίο παρευρέθηκαν πολλοί φίλοι και γνωστοί του. Κι όλοι είχαν έναν καλό λόγο να πουν για τον Γιάννη Ράμμο, γιατί πραγματικά ήταν άνθρωπος καλός.
Θ.Κ.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου