Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι και το γραφείο του Γιάννου Παπαντωνίου

Σάββατο, 13 Μαΐου, 2017

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν προκειμένου να αναζητηθούν και να αντληθούν στοιχεία, που μπορεί να είναι χρήσιμα για τις δικαστικές έρευνες που κινούνται τόσο σε επίπεδο Εισαγγελίας Διαφθοράς, όσο και σε επίπεδο ανακριτικής διαδικασίας.
Αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι και το γραφείο του Γιάννου Παπαντωνίου
Αιφνιδιαστικές έρευνες κατ΄ οίκον με απόλυτη μυστικότητα διενεργήθηκαν για τον πρώην υπουργό Γιάννο Παπαντωνίου στις αρχές της εβδομάδος από την Εισαγγελία Διαφθοράς, με εντολή της νέας προϊσταμένης της υπηρεσίας Ελένης Τουλουπάκη, στο πλαίσιο των ερευνών για τα αδικήματα της δωροδοκίας και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος μετά την πρόσφατη, συμπληρωματική, δίωξη που ασκήθηκε για υποθέσεις εξοπλιστικών, οι οποίες υπεγράφησαν επί των ημερών του στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν προκειμένου να αναζητηθούν και να αντληθούν στοιχεία, που μπορεί να είναι χρήσιμα για τις δικαστικές έρευνες που κινούνται τόσο σε επίπεδο Εισαγγελίας Διαφθοράς, όσο και σε επίπεδο ανακριτικής διαδικασίας από την ειδική ανακρίτρια Διαφθοράς Ηλιάνα Ζαμανίκα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κλιμάκιο εισαγγελέων εισέβαλε και έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι του πρώην υπουργού - ενώ ανάλογη έρευνα έγινε και στο γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας - από όπου κατασχέθηκαν έγγραφα και αρχεία ηλεκτρονικών υπολογιστών τα οποία και αξιολογούνται στο πλαίσιο των ερευνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου