Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Πλατινί: "Εύχομαι ο Σαββίδης να πάει ψηλά τον ΠΑΟΚ"

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, 2014

Κατά την άφιξή του στο γήπεδο της Τούμπας, ο Μισέλ Πλατινί δεν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, όπου μεταξύ άλλων ευχήθηκε ο Ιβάν Σαββίδης να εκτοξεύσει τον ΠΑΟΚ.

"Ήρθα να δω έναν αγώνα, γιατί μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο. Ελπίζω ο καλύτερος να κερδίσει", είπε αρχικά ο πρόεδρος της UEFA για το ματς με την Μπενφίκα.
Για την επίσκεψη του στην Τούμπα τόνισε: "Είχα υποσχεθεί ότι θα δω να δω τον ΠΑΟΚ. Έρχομαι από την Αίγυπτο και αύριο (21/2) έχω ραντεβού με τον πρόεδρο της ΕΠΟ".
Ερωτηθείς αν συναντήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη απάντησε: "Μου είπε ότι έχει ένα χρόνο που ανέλαβε το σύλλογο. Του ευχήθηκα καλή επιτυχία και να πάει τον ΠΑΟΚ ψηλά".
Αναφερόμενος στο γεγονός ότι θα έχει πολύ κόσμο το γήπεδο επεσήμανε: "Το γεγονός ότι έχει πολύ κόσμο το γήπεδο είναι ένα ευχάριστο γεγονός. Σε θέματα ρατσισμού και ασφαλείας δεν κάνει πλάκα. Αλλά από τη στιγμή που είναι γεμάτο το γήπεδο, σημαίνει ότι όλα πάνε καλά".
Όσον αφορά τις συζητήσεις με τoν Αντώνη Σαμαρά δήλωσε: "Η Ελλάδα αυτούς του έξι μήνες προεδρεύει στην ευρωπαϊκή κοινότητα και εμείς κάθε έξι μήνες επισκεπτόμαστε αυτές τις χώρες. Έχουμε στείλει την ατζέντα για το τι θα συζητηθεί αύριο (21/2) και αυτό θα γίνει".
Για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τέλος, ο Μισέλ Πλατινί σχολίασε: "Δεν είναι ισορροπημένο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει ένας σύλλογος που έχει κάνει βήματα μπροστά. Πρέπει και οι υπόλοιποι σύλλογοι να προχωρήσουν μπροστά, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εμένα"
Πηγή: Contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου