Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Επίσκεψη Νίκου Δένδια στο MIT στη Βοστώνη

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

ΒΟΣΤΩΝΗ. Το Massachusetts Institute of Technology (MIT) στη Βοστώνη επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας όπου συναντήθηκε με τους Έλληνες καθηγητές Μιχάλη Τριανταφύλλου (Director of MIT Sea Grant) και Θεμιστοκλή Σαψή (Director of the Center for Ocean Engineering) καθώς και με τον πλοίαρχο και καθηγητή Ναυπηγικής Andrew J. Gillespy.

«Επίσκεψη στο Batelle Autonomy LAB στη Βοστώνη (#MIT Sailing Pavillion) και ενημέρωση από τον Michael Benjamin (Research Scientist) για τις εκπληκτικές δυνατότητες των αυτονόμως κινουμένων στη θάλασσα και κάτω από αυτήν.

Η θωράκιση με τα συγκεκριμένα μέσα και η κατασκευή τους και στην Ελλάδα, είναι μία από τις προτεραιότητες για τις Ένοπλες Δυνάμεις, στο πλαίσιο της «Ατζέντας 2030».

Είχαμε εξαιρετικά χρήσιμες συζητήσεις σχετικά με τη νέα εποχή που σχεδιάζουμε για το Πολεμικό μας Ναυτικό», έγραψε σχετικά τον προσωπικό λογαριασμό του στο ” X ” ο κ. Δένδιας.

Παράλληλα χαρακτήρισε το ΜΙΤ ως “ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα στην τεχνολογία και την καινοτομία στον κόσμο”.

Ακολούθως, ο υπουργός Εθνικός Αμυνας πραγματοποίησε ομιλία σε φοιτητές του Χάρβαρντ με θέμα «Γεωπολιτικές αλλαγές στην Ανατολική Μεσόγειο, ο ρόλος της Ελλάδας», ενώ συναντήθηκε και με μέλη της Διοίκησης και ακαδημαϊκούς της Σχολής Διεθνών Σχέσεων Φλέτσερ του πανεπιστημίου Ταφτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου