Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νίκος Δένδιας στη Βοστώνη. Με πολύ νόημα η ομιλία του.

 Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

O Υπουργός Αμύνης στο βήμα

Τα φημισμένα πανεπιστήμια της Βοστώνης, Harvard, MIT και Tufts επισκέφθηκε ο Έλληνας υπουργός Αμύνης ενώ χθες βράδυ βρέθηκε στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας όπου συναντήθηκε με αξιωματούχους, καθηγητές πανεπιστημίων και άλλους οι οποίοι είχαν προσκληθεί να τον συναντήσουν.

Ο υπουργός κ. Δένδιας με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειο Καυκά και τον Αντιπρόεδρο κ. Γεώργιο Παναγιωτόπουλο. 

Στην ολιγόλεπτη αναφορά του στα Αγγλικά πρώτα και μετά στα Ελληνικά αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για την Ελλάδα η ομογένεια και στη προκειμένη περίπτωση η ομογένεια της Βοστώνης.  Εξήρε τον ακαδημαϊκό Ελληνισμό και τους επιχειρηματίες ενώ αναφέρθηκε στη σημασία της Ελληνικής Γλώσσας.  Είπε η Κύπρος έχει ένα μεγάλο μέρος της υπό τουρκική κατοχή η οποία έφτασε στα 50 χρόνια.  «Και μπορεί για άλλους λαούς 50 χρόνια για είναι πολύ μεγάλος χρόνος, για εμάς τους Έλληνες με 3,000 χρόνια ιστορία που μιλάμε την ίδια γλώσσα τα 50 χρόνια είναι πολλά, δεν ξεχνάμε».

Ο κ. Δένδιας χαιρέτισε και μίλησε με τον Πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας κ.κ. Βασίλειο Καυκά και Γεώργιο Παναγιωτόπουλο όπου τους συνεχάρει για την επιτυχημένη παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης που έγινε πριν μερικές ημέρες (Κυριακή, 7 Απριλίου).  Να σημειώσουμε ότι ο κ. Δένδιας ήταν καλεσμένος και ήταν έτοιμος να έρθει στην παρέλαση της Βοστώνης κάτι που την τελευταία στιγμή δεν έγινε αφού ο Πρωθυπουργός και αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης το ίδιο χρονικό διάστημα προκήρυξε το συνέδριο του κόμματος (5-7 Απριλίου).

Εντύπωση έκανε η προσωπική επικοινωνία και χειραψίες που είχε ο κ. Δένδιας με πολλούς των παρευρηθέντων.

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου