Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Αντωνία Ηλία: Στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών θα εκτίσει την ποινή της

 Παρασκευή, 5 Απριλίου, 2024

Η πρώην ανακρίτρια, Αντωνία Ηλία, έχει καταδικαστεί αμετάκλητα σε κάθειρξη 13 ετών για το αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος στην υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος

Ενώπιον των δικαστικών αρχών οδηγήθηκε η Αντωνία Ηλία, που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο παραδικαστικό κύκλωμα και τελικώς εκδόθηκε στην Ελλάδα μετά από 13 χρόνια από τη Μεγάλη Βρετανία.

Οι Αρχές οδήγησαν αρχικά την πρώην ανακρίτρια στον εισαγγελέα εφετών, αρμόδιο για τις εκδόσεις και κατόπιν στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών.

Η Αντωνία Ηλία πρόκειται μετά την έκδοση του φυλακιστηρίου, να εκτίσει την ποινή της στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών.

Η πρώην ανακρίτρια έχει καταδικαστεί αμετάκλητα σε κάθειρξη 13 ετών για το αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος στην υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος.

Χθες ήταν η έκτη φορά που αστυνομικό κλιμάκιο, συνοδεία γιατρού, ταξίδεψε στην Αγγλία για να την φέρει στην Ελλάδα. Τις προηγούμενες φορές είτε επικαλείτο προβλήματα υγείας είτε προέβαλλε αντιρρήσεις στην έκδοσή της.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία στο Εφετείο, η Αντωνία Ηλία θα μεταχθεί στις γυναικείες φυλακές στον Ελαιώνα Θηβών για να εκτίσει την ποινή των 13 χρόνων που της έχει επιβληθεί ερήμην για «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου