Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Με επιτυχία η κοπή της Βασιλόπιτας στο Ελληνικό Γηροκομείο (Hellenic Nurcing Home of Boston).

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου, 2024

Την Κυριακή που μας πέρασε έγινε η κοπή της βασιλόπιτας στο Ελληνικό Γηροκομείο της Βοστώνης (Canton) όπου συμμετείχαν οι τρόφιμοι ελληνικής καταγωγής και μη.


Άλλοι περπατώντας και άλλοι με τις καρέκλες βρέθηκαν στον πρώτο όροφο όπου και έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας με ευχές για το 2024.

Μία ομάδα κοριτσιών τη συνοδεία πιάνου έψαλαν τα κάλαντα και τραγούδησαν για τη γιορτή ενώ η φιλόπτωχος από την ελληνική κοινότητα του Brockton έφεραν γλυκά για όλους.

Η πρόεδρος Των Φίλων του Γηροκομείου κ. Τίνα Παπαδοπούλου στην ομιλία της αναφέρθηκε στη σημασία που έχει η γιορτή για τους γέροντες και γερόντισσες.


Υπεύθυνες της γιορτής ήταν οι κυρίες Βούλα Ρούμη και Βίκυ Κεχρής.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς καθώς και άλλα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας η οποία θα κόψει την Βασιλόπιτα της Ομοσπονδίας αυτό το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου, 2024 στις 6:00μμ στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου