Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Χειμερινή καταιγίδα πλήττει τις μεσοδυτικές πολιτείες, αφήνοντας χιλιάδες ανθρώπους χωρίς ρεύμα

Κυριακή, 14 Ιανουαρίου, 2024


Χειμερινή καταιγίδα πλήττει τις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ, αφήνοντας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα χθες, Παρασκευή, πάνω από 250.000 καταναλωτές στο Μίσιγκαν και το Ουισκόνσιν ενόψει σφοδρού ψύχους με χιονοπτώσεις που αναμένεται να καλύψουν την περιοχή από αυτό το Σαββατοκύριακο.

Περίπου 151.203 σπίτια και επιχειρήσεις δεν έχουν ρεύμα στο Μίσιγκαν, σύμφωνα με τα στοιχεία του PowerOutage.US, ιστοτόπου που εντοπίζει, καταγράφει και συγκεντρώνει στοιχεία για διακοπές της ηλεκτροδότησης στις ΗΠΑ.

Στο Ουισκόνσιν, 102.692 καταναλωτές αντιμετώπιζαν διακοπή ρεύματος ως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Ο Tyson Ropp χρησιμοποιεί ένα τσεκούρι για να κόψει μερικά εκατοστά πάγου σε μια δεξαμενή στο ράντσο της Double Cross Cattle Company, την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024, νότια του Roberts, Μοντάνα. …(AP Photo/Matthew Brown)

Λόγω των θυελλωδών ανέμων και των χιονοπτώσεων, αεροπορικές εταιρείες καθυστέρησαν πάνω από 7.600 πτήσεις στις ΗΠΑ χθες, ενώ αεροπλάνα καθηλώθηκαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ο Χερ του Σικάγο.

Στην Αϊόβα, υποψήφιοι για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές ακύρωσαν συγκεντρώσεις τους τρεις ημέρες πριν από τις προκριματικές που θα διεξαχθούν στην πολιτεία, τις πρώτες που γίνονται σε αμερικανική πολιτεία για τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Χιόνι καλύπτει το γλυπτό Cloud Gate στο Millennium Park μετά από χειμερινή καταιγίδα, Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024, στο Σικάγο.(AP Photo/Erin Hooley)

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες έφεραν στη μνήμη το κύμα ψύχους του Φεβρουαρίου του 2021 που είχε αφήσει εκατομμύρια ανθρώπους στο Τέξας και άλλες κεντρικές πολιτείες χωρίς ρεύμα, νερό και θέρμανση για μέρες και χειμερινή καταιγίδα τον Δεκέμβριο του 2022 –γνωστή ως Έλιοτ στην βιομηχανία ενέργειας– η οποία προκάλεσε σχεδόν την κατάρρευση των συστημάτων παροχής ρεύματος και φυσικού αερίου σε τμήματα του ανατολικού τμήματος της χώρας.

Η χειμερινή αυτή καταιγίδα σημειώνεται ενόψει των όπως είναι πιθανόν πιο κρύων καιρικών συνθηκών που έχει αντιμετωπίσει η χώρα από τον Δεκέμβριο του 2022, σύμφωνα με στοιχεία της οικονομικής εταιρείας LSEG.

Χιόνι κατά μήκος της 260ης οδού στην αερογέφυρα του Interstate 29 στο Salix της Iowa, κατά τη διάρκεια χειμερινής καταιγίδας, Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024.(AP Photo/Carolyn Kaster)
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου