Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Νταβός: Ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

Κυριακή, 14 Ιανουαρίου, 2024

 

Μεταξύ άλλων θα συζητηθεί η νομοθετική ρύθμιση της τεχνητής νοημοσύνης.

Η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, και μέλη του σώματος των Επιτρόπων θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα.

Το «παρών» στο ετήσιο φόρουμ θα δώσουν οι Εκτελεστικοί Αντιπρόεδροι Βάλντις Ντομπρόβσκις και Μάρος Σέφτσοβιτς, οι Αντιπρόεδροι Βιέρα Γιούροβα (Αξίες και Διαφάνεια) και Ντούμπραβκα Σούιτσα (Δημοκρατία και Δημογραφία) και οι Επίτροποι Πάολο Τζεντιλόνι (Οικονομία), Στέλλα Κυριακίδου (Υγεία), Κάντρι Σίμπσον (Ενέργεια),  Ιλιάνα Ιβάνοβα (Έρευνα, Καινοτομία, Εκπαίδευση, Πολιτισμός, Νεολαία) και Βόπκε Χούκστρα (Δράση για το Κλίμα).

Τα μέλη της Επιτροπής θα συμμετάσχουν σε πάνελ και συνεδρίες για τη συνεργασία που αφορά την επίσπευση της κλιματικής δράσης, τα οικοσυστήματα ενεργειακής καινοτομίας, την καινοτομία, το εμπόριο κρίσιμων πρώτων υλών, την παγκόσμια υγεία, τις τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών και τη νομοθετική ρύθμιση της τεχνητής νοημοσύνης.

Οι δημόσιες συνεδρίες θα μεταδίδονται στο EbS ή στον ιστότοπο του Φόρουμ.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου