Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Την Τετάρτη στο Τατόι το μνημόσυνο – Ποιοι θα παρευρεθού

 Τρίτη, 9 Ιανουαρίου, 2024

Στον τάφο του εκλιπόντος τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου στο Τατόϊ αύριο Τετάρτη το μνημόσυνο - Τελετή και στο Λονδίνο με τον Βασιλιά Κάρολο.

Σε στενό οικογενειακό κύκλο, μακριά από κάμερες, το πρωί της ερχόμενης Τετάρτης, τα παιδιά, τα εγγόνια και η σύζυγος του Κωνσταντίνου Άννα Μαρία θα πραγματοποιήσουν στο Τατόι το μνημόσυνο, ακριβώς ένα χρόνο μετά τον θάνατο του τελευταίου μονάρχη της Ελλάδας.

Ένα χρόνο πριν, ο Παύλος υποδεχόταν στη Μητρόπολη τους γαλαζοαίματους που ήθελαν να τιμήσουν τον πατέρα του. Στόχος της οικογένειας, είναι το ετήσιο μνημόσυνο να μην λάβει την ίδια έκταση, με τα μέτρα ασφαλείας στο Τατόι να είναι ήδη αυξημένα, ώστε κανείς να μην μπορέσει να πλησιάσει.

Στο Λονδίνο υπό την αιγίδα του Βασιλιά Καρόλου και δεύτερο μνημόσυνο

Ο Παύλος αναμένεται να αναχωρήσει από την Αθήνα μέχρι τα τέλη της εβδομάδας. Θα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος κατά πληροφορίες θα αναλάβει προσωπικά την τελετή που θα γίνει στα τέλη Φεβρουαρίου στο κάστρο του Ουίνδσορ, στη μνήμη του εκλιπόντος βασιλιά.

«Το μνημόσυνο στο Λονδίνο θα γίνει στις 27 Φεβρουαρίου στο κάστρο του Ουίνδσορ. Θα γίνει υπό την αιγίδα του βασιλιά Καρόλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου