Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Τις επιλογές του για τη θέση του προέδρου στη ΔΕΥΑ Πύργου και στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου

 Κυριακή, 21 Ιανουαρίου, 2024

Τις επιλογές του για τη θέση του προέδρου στη ΔΕΥΑ Πύργου και στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου γνωστοποίησε χθες και επίσημα ο δήμαρχος Στάθης Καννής.

Τις επιλογές του για τη θέση του προέδρου στη ΔΕΥΑ Πύργου και στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου γνωστοποίησε χθες και επίσημα ο δήμαρχος Στάθης Καννής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης των σχετικών θεμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου, τοποθετώντας τα πρόσωπα που είχε ήδη επιλέξει.

Με απόφαση του κ. Καννή, πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ ορίστηκε η Ρούλα Αλικάκη – Τζανέτου, θέση την οποία έχει υπηρετήσει στο πρόσφατο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία, γεγονός που έκανε το δήμαρχο Πύργου να την εμπιστευθεί ξανά. Το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου εξέλεξε και τα μέλη του Δ.Σ., που αποτελείται από τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας: Λάκη Αθανασόπουλο, Δημήτρη Τζουανόπουλο, Σπύρο Κωνσταντόπουλο, Θανάση Τσαμπρινό, τους δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας: Παναγιώτη Αντωνακόπουλο και Γιάννη Μπαλάσκα, τον εκπρόσωπο των εργαζομένων Χρήστο Κολόκα και τον εκπρόσωπο του κοινωνικού φορέα που θα συμμετέχει στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ Γιάννη Βένδρα.

Στη θέση του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Πύργου τοποθετήθηκε, όπως αποφάσισε ο δήμαρχος Πύργου, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ηλείας Κώστας Νικολούτσος με αντιπρόεδρο τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «Μπορούμε» και πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας Αλέκο Γαλανόπουλο.

Ως μέλη στο Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου συμμετέχουν έπειτα από πρόταση της πλειοψηφίας η Βασιλική Γεωργιάδη, ενώ από τους δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας συμμετέχουν οι Μαρίνος Αχτύπης και Γιάννης Βαρελάς. Ακόμα, όπως προβλέπεται, συμμετέχουν ο πρόεδρος της Τ.Κ. Κατακόλου Φραγκίσκος Κολόσακας και ο Λιμενάρχης Κατακόλου Κωνσταντίνος Χαραλάμπους. Όσον αφορά τη ΔΕΠ Α.Ε. ΟΤΑ, ο κ. Καννής αποφάσισε να ορίσει πρόεδρο τη δημοτική σύμβουλο της παράταξής του Ελένη Μπαγιώργου και αντιπρόεδρο τον επίσης δημοτικό σύμβουλο από την παράταξή του Βασίλη Λιακόπουλο.

Από τη μειοψηφία εκλέχθηκε μέλος ο Γιάννης Βαρελάς, ενώ συμμετέχουν και οι δημότες Θεοδώρα Καλοπούλου, Γιάννης Παρασκευόπουλος και Ηλίας Ξανθούλης.

Ως κοινωνικός φορέας στη ΔΕΠ Α.Ε. ΟΤΑ καθορίστηκε ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηλείας. Στο Φορέα Διαχείρισης Στερεών Απορριμμάτων Ν. Ηλείας το Δήμο Πύργου θα εκπροσωπήσουν ο δήμαρχος Στάθης Καννής και οι Βασίλης Παναγόπουλος, Νίκος Θεοδώρου, Βασίλης Φάμελος. Την πενταμελή εκπροσώπηση συμπληρώνει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Παναγιώτης Αντωνακόπουλος.

Τέλος, ως εκπρόσωποι του Δήμου Πύργου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Ύδρευσης Ν. Ηλείας ορίστηκαν ο Νώντας Κυριαζής και ο Βασίλης Λιακόπουλος από την πλειοψηφία και ο Γιάννης Αργυρόπουλος από τη μειοψηφία.

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου