Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

Ανδρέας Νικολακόπουλος: Ποιος είναι ο νέος υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη

 Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου, 2024

Ο 49χρονος βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Νικολακόπουλος, είναι ο νέος υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, όπως ανακοίνωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Ο κ. Νικολακόπουλος έχει γεννηθεί στην Αμαλιάδα της Ηλείας το 1974 και είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο, από το Πανεπιστήμιο του Essex στη Μεγάλη Βρετανία.

Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας από το 2000, όπου και διατηρεί δικηγορικό γραφείο.

Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία του 2019 και επανεξελέγη το 2023.

Έχει διατελέσειμέλος του Τομέα Δικαιοσύνης και Διαφάνειας της Ν.Δ., μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων του Κοινοβουλίου, μέλος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Σωφρονιστικού Συστήματος, μέλος της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με την διερεύνηση αδικημάτων του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης κ. Παπαγγελόπουλου και πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνο-Ισλανδικής Φιλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου