Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

Σε λίγο ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης

  Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου, 2024

Το ότι στραβά αρμενίζει η σημερινή κυβέρνηση είναι κοινό μυστικό.

Το ότι μόλις 6 μήνες μετά τις εκλογές ο πρωθυπουργός ανακατεύει την τράπουλα είναι φως φανάρι ότι τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά.  Μεταξύ των άλλων, έχει απογοητεύσει και εμάς ο Κυριάκος. 

Και το ερώτημα είναι: υπερόπτης;  Ας μη ξεχνάμε ότι από υπερβολική υπεροψία έχασε τη δημαρχεία ο Μπακογιάννης!

Είπαμε στο πρόσφατο παρελθόν.  Βλέπουμε Εθνικές Εκλογές πριν το τέλος της τετραετίας με πιθανότερο μέσα σε δύο χρόνια.  Βλέπουμε.

Θέμα ωρών είναι ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να έχει καταλήξει στην μετακίνηση επτά υπουργών.

Επίκεντρο των αλλαγών αναμένεται ότι θα είναι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου φημολογείται έντονα ότι τον Γιάννη Οικονόμου θα αντικαταστήσει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Στη θέση του υπουργού Υγείας ακούγεται ότι θα μετακινηθεί ο Αδωνις Γεωργιάδης και για τη θέση του στο υπουργείο Εργασίας ακούγεται το όνομα του Θοδωρή Ρουσόπουλου.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν τα εξής: «Κανείς δεν συζητάει για ανασχηματισμό. Αλλά για στοχευμένες διορθωτικές κινήσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου