Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Ηλεία: Στο Παίδων «Αγία Σοφία» μεταφέρθηκε 9χρονος με μηνιγγίτιδ

 Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου, 2024

Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία" (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)

Ένας 9χρονος από τη Ζαχάρω Ηλείας μεταφέρθηκε στο Παίδων «Αγία Σοφία» μετά τη διάγνωσή του με μηνιγγίτιδα. Θα γίνει απολύμανση στο σχολείο που πήγαινε.

Στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα και σε σταθερή κατάσταση από σήμερα το απόγευμα, 9χρονο αγοράκι από τη Νέα Φιγαλεία στη Ζαχάρω Ηλείας.

Το παιδί παρουσίασε συμπτώματα έντονης αδιαθεσίας και οι γονείς του ανήσυχοι το μετέφεραν στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου έγινε η διάγνωση και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στην Αθήνα.

Το παιδί νοσηλεύεται στο Παίδων «Η Αγία Σοφία» με την κατάσταση της υγείας του να είναι σταθερή.

Θα γίνει απολύμανση στο σχολείο του 9χρονου

Με αφορμή το κρούσμα μηνιγγίτιδας, αποφασίστηκε να μείνει προληπτικά κλειστό το σχολείο του 9χρονου.

Κατόπιν συσκέψεως που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Ζαχάρως μεταξύ του δημάρχου, του διευθυντή του Κέντρου Υγείας Ζαχάρως, αντιδημάρχων και άλλων φορέων, αποφασίστηκε να μην λειτουργήσει το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο της Νέας Φιγαλείας αύριο, Τετάρτη (10/01), προληπτικά για μία ημέρα.

Σκοπός είναι να γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους προκειμένου να μην υπάρξη διασπορά της νόσου που απειλεί κυρίως βρέφη και παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου