Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Χρυσές Σφαίρες 2024: Στον Λάνθιμο το βραβείο καλύτερης κωμωδίας για το Poor Things - Σάρωσε με 5 βραβεία το «Οπενχάιμερ»

   Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου, 2024

Στον Κίλιαν Μέρφι (Οπενχάιμερ) το βραβείο του Α΄Ανδρικού ρόλου σε Δραματική ταινία - Στην Έμμα Στόουν η Χρυσή Σφαίρα Α΄ Γυναικείου ρόλου σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ

Η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things» βραβεύθηκε με τη Χρυσή Σφαίρα ως η καλύτερη κωμωδία ή μιούζικαλ στην τελετή που έλαβε χώρα στο «Beverly Hilton» στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, με την πρωταγωνίστρια του Ελληνα σκηνοθέτη Έμμα Στόουν να λαμβάνει το βραβείο του Α΄ Γυναικείου ρόλου για τον iconic ρόλο της Μπέλα Μπάξτερ.

Στην ομιλία του μετά την απονομή του βραβείου ο Έλληνας σκηνοθέτης αστειεύτηκε ότι θα ήθελε να περάσει όλο το βράδυ μιλώντας για τον Μπρους Σπρίνγκστιν για τον οποίο είπε ότι «είναι ο ήρωας της ζωής μου» με τον αμερικανό μουσικό που ήταν παρών στην τελετή να τον χαιρετά.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου