Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Good Bye SYRIZA και o Θοδωρής Δρίτσας

 Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου, 2023

Ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι «αντιπολιτευόμενη» αντιπολίτευση, και εις ανώτερα

Δρίτσας: Δήλωση αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η ανάρτηση του ιστορικού στελέχους της Κουμουνδούρου

Ένα ακόμα ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Θοδωρής Δρίτσας, ανοίγει την πόρτα της εξόδου εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν να λάβει την απόφαση της αποχώρησης.

Η πανηγυρική έξοδος του Κασσελάκη μετά τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ – Βίντεο

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB, ο Θοδωρής Δρίτσας, πικραμένος από τις εξελίξεις σημειώνει πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει πια» καταλογίζοντας «ευθύνες» σε «όλες και όλοι γι’ αυτό» και την υποσημείωση πως «ούτε τα ιδρυτικά μέλη του παραμένουν σε αυτόν, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις.»

Κάνοντας μια αναδρομή πίσω στο χρόνο υπογραμμίζει πως δεν διαγράφει «τίποτα από αυτήν την εικοσαετία».

Τοποθετεί το εαυτό του «σ’ εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων, που έχουμε υπερασπιστεί και έχουμε υπηρετήσει με συνέπεια την ενότητα της Αριστεράς. Της Αριστεράς όμως, όχι του κόμματος Κασσελάκη» παρακαλώντας «τα αρμόδια Όργανα του κόμματος, να φροντίσουν για τη διαγραφή μου από τα Μητρώα του».

Τέλος, μεταξύ άλλων επισυνάπτει και «το συλλογικό κείμενο των σαρανταέξι συντροφισσών και συντρόφων μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, το οποίο και καταθέσαμε σήμερα Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023».

«Ιστορική ευθύνη»

Ουσιαστικά καταθέτει το κείμενο της «Ομπρέλας» που τα μέλη της αναφέρουν πως επειδή αισθάνονται την ιστορική ευθύνη δεν μπορούν «να νομιμοποιούν με την παρουσία τους το έγκλημα που έχει γίνει σε βάρος ενός μοναδικού στην Ευρώπη ιδεολογικού και πολιτικού εγχειρήματος» και καταλήγουν με ένα υστερόγραφο με νόημα: «Δεν θα ξεμπερδέψετε με την Αριστερά». 

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου