Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2020

Ερωτικοί οι λόγοι που πυροβολήθηκε ο παπα Νικόλαος Κακαβάκης στη Lyonn της Γαλλίας λέει ο εισαγγελέας

 Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου, 2020

Ο πατήρ Ν. Κακαβελάκης

Lyonn Sooting:  Ένας ύποπτος που συνελήφθη ομολόγησε ότι αυτός πυροβόλησε τον ιερέα Νικόλαο Κακαβελάκη, έξω από την Ελληνο-Ορθόδοξο Ναό στη Λυόν της Γαλλίας.

Σύμφωνα με την Independent δεν ήταν τρομοκράτης ο θήτης αλλά ένας απατημένος σύζυγος που θέλησε να πάρει εκδίκηση πυροβολώντας τον παπα-Κακαβελάκη δύο φορές στη κοιλιά στις 31 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien ο 40χρονος δράστης είναι πατέρας 2 παιδιών και κατοικούσαν κοντά στο ναό.

Ο 40χρονος Γεωργιανός σύζυγος ομολόγησε στην αστυνομία της Γαλλίας ότι η Ρωσίδα γυναίκα του 35 χρονών είχε σχέσεις με τον παπά.  Ο εισαγγελέας κ. Nicolas Jacquet που ανέκρινε τον Γεωργιανό είπε ότι ο Γεωργιανός ομολόγησε τα πάντα και συνελήφθη όπως συνελήφθη και η σύζυγός του.

Ο εισαγγελέας υπογράμμισε ότι οι ανακρίσεις θα συνεχιστούν για να βγουν όλα στην επιφάνεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου