Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Πάρτι οργίων στην Νέα Υόρκη εν μέσω πανδημίας - Συλλήψεις και σε πάρτι ομογενή

 Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

Έλειπε ο Σαβουρογ…..

Αssociated Press

(AP Photo/Seth Wenig, file)  

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τη στιγμή που τα κρούσματα από τον κορωνοϊό αυξάνονται, κάποιοι φαίνεται πως δεν πτοούνται. Δύο μεγάλα πάρτι έγιναν το περασμένο Σάββατο σε Κουίνς και Μανχάταν με 80 και 120 άτομα, αντίστοιχα. Στο δεύτερο μάλιστα εμπλέκεται και ένας ομογενής, πρώην μάνατζερ ελληνικού εστιατορίου στο Μανχάταν.

Συγκεκριμένα, οι 80 καλεσμένοι βρέθηκαν σε πάρτι οργίων που έγινε στο Κουίνς, αναφέρει η εφημερίδα «New York Times». Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα και μετά από παράπονα που έγιναν από γείτονες, η Αστυνομία εισέβαλε στο χώρο του πάρτι στην 20ή λεωφόρο στην περιοχή του Ντίτμαρς. Αρκετοί από τους παρευρισκόμενους δεν φορούσαν μάσκες και δεν τηρούσαν τις απαιτούμενες αποστάσεις. Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε ένα μικρό δωμάτιο τρία ζευγάρια που συνευρέθηκαν ερωτικά.

Το πάρτι έγινε στο «swingers» κλαμπ «Caligula», το οποίο έχει διοργανώσει παρόμοια πάρτι τους τελευταίους μήνες. Οι διοργανωτές και ο μάνατζερ αντιμετωπίζουν πρόστιμα και κατηγορίες.

Το δεύτερο πάρτι πραγματοποιήθηκε στο κέντρο του Μανχάταν, στους 36 δρόμους με διοργανωτή έναν ομογενή, τον Ιωάννη Χατίρη. Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν από απόσταση το κτίριο όπου έγινε το πάρτι.

Γύρω στα 75 άτομα πέρασαν την είσοδο ενώ οι πορτιέρηδες φρόντιζαν να κρατάνε μικρό αριθμό έξω από το μαγαζί ώστε να μην τραβήξουν τα βλέμματα. Περίπου δύο ώρες μετά οι Αρχές εισέβαλαν στο κτίριο. Μόλις ανέβηκαν στον 3ο όροφο βρήκαν περισσότερα από 120 άτομα που αγόραζαν και έπιναν αλκοόλ, κάπνιζαν χούκα και χόρευαν. Πέντε άτομα. Ο διοργανωτής, ο μπάρμαν, ο Ντι Τζέι και οι δύο πορτιέρηδες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράνομη διανομή αλκοόλ. Ο διοργανωτής του πάρτι, Ιωάννης Χατίρης, είχε διατελέσει στο παρελθόν γενικός διευθυντής του ελληνικού εστιατορίου «Ethos Gallery 51».

Πηγή: Associated Press, NYtimes - Ε.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου