Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο για την Αλίκη Καυκά

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020


Σήμερα, Κυριακή, 29 Νοεμβρίου στον ιερό ναό Ευαγγελιστρίας (Παναγίας) στην Αμαλιάδα, Ηλείας θα γίνει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της Αλίκης Καυκά που σε ηλικία 23 χρονών κόπηκε το νήμα της ζωής της.

Η Αλίκη είχε μόνο ένα μάθημα για να τελειώσει και να πάρει το πτυχίο της στη Φιλοσοφική από το Πανεπιστήμιο Πατρών. 

Είχε περάσει στα τελικά για να γίνει τηλεπαρουσιάστρια Νέων στο σταθμό STAR TV όπως έδειξε ο τηλεοπτικός σταθμός μία ημέρα μετά τον ακαριαίο θάνατο της με μοτοσυκλέτα.

Τι συνέβη;

Η Αλίκη που έμενε στην Πάτρα λόγο του κορωνοϊού κατέβηκε στην Αμαλιάδα με το υπεραστικό λεωφορείο όπου την παρέλαβε η μητέρα της και πήρε την βαλίτσα της.  Η Αλίκη πήγε σε γνωστή ψησταριά στην Αμαλιάδα όπου και οι φίλοι της για να πιεί ένα ποτό.  Στις 1:25 το πρωί έστειλε αναμνηστική φωτογραφία στη μητέρα της Αθανασία, δια μέσου SMS.  Στη συνέχεια δεν τηλεφώνησε την μητέρα της για να την πάρει με το αυτοκίνητο λόγο της ώρας και ανέβηκε στη μοτοσικλέτα ενός μακρινού συγγενή του Κώστα Καυκά. 

6 λεπτά αργότερα η Αλίκη με τον Κώστα καρφώθηκαν κυριολεκτικά σε μεταλλική κολώνα του ηλεκτρισμού.  Η Αλίκη εξεσφενδονίστικε 30 μέτρα μακριά όπου βρήκε ακαριαίο θάνατο.  Ο Κώστας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και αμέσως μετά στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου» όπου διασωληνόθηκε και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου (Πάτρας).  Απεβίωσε 10 ημέρες μετά.

Οι κάμερες από καταστήματα της οδού από Αμαλιάδα προς Κουρούτα κατέγραψαν τον οδηγό της μοτοσυκλέτας να έχει αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα περίπου 240 χιλιόμετρα την ώρα και περνώντας της γραμμές του τρένου η μοτοσυκλέτα «πηδούσε».

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μπάμπη Καυκά, πατέρα της Αλίκης μας είπε:  Ήταν γραφτό να φύγει, εάν δεν ήταν η Αλίκη στη μοτοσικλέτα θα ήταν ο γιός μου Γιάννης.  Ήταν γραφτό να χάσω ένα από τα παιδιά μου».

Αιωνία σου η Μνήμη Αλίκη.  Θα σε θυμόμαστε για πάντα.

Οικογένεια Βασίλη Καυκά, Βοστώνη, ΗΠΑ  (Η Αλίκη ήταν κόρη του Χαράλαμπου Καυκά, που είναι γιός του αδελφού μας Γιάννη Καυκά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου