Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Νίκος Αναστόπουλος: «Δεν γίνεται να μην παίζουν στην Εθνική Μανωλάς, Παπασταθόπουλος και Σιόβας!»

 Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

Mπορεί να έφυγε σε νεαρή ηλικία από τα Λεχαινά και να μην πρόλαβε να αγωνιστεί ποτέ με την φανέλα του Ηλειακού όμως ο Νίκος Αναστόπουλος δεν ξεχνάν τον τόπο καταγωγής του και συχνά – πυκνά μεταβαίνει στην Ηλεία και μάλιστα τελευταία παίρνει μέρος σε αγώνες παλαιμάχων των «Γαλάζιων Καβαλάρηδων» όντας πλέον επίτιμο μέλος τους.

Η μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου και νυν τεχνικός της Καλαμάτας φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την Εθνική ομάδα μετά την ισοπαλία με τη Σλοβενία, τονίζοντας ότι πρέπει να επιστρέψουν οι έμπειροι διεθνείς στην ομάδα.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Αναστόπουλος δήλωσε:

Για την Εθνική ομάδα: «Δεν γίνεται να μην παίζουν στην Εθνική παίκτες όπως ο Παπασταθόπουλος, ο Μανωλάς και ο Σιόβας. Έχουν εμπειρία δεν είναι 35άρηδες. Χωρίς να μειώσουμε τα παιδιά που παίζουν και δίνουν ότι μπορούν. Μην εστιάσουμε το θέμα μόνο στο γκολ. Δε γίνεται να παίζουμε με τους Σλοβένους που να βγάλεις Όμπλακ και Ίλισιτς οι άλλοι είναι μέτριοι. Να το δούμε ως επιτυχία που ήρθαμε δεύτεροι; Όλο αυτό θα γίνει με νορμάλ κατάσταση. Δεν είναι νορμάλ να μη ξεκινάει ο Φορτούνης και ο Τσιμίκας. Ό,τι έγινε επιθετικά έγινε με ενέργειες του Φορτούνη. Αυτοί με την εμπειρία τους θα μπορούσαν να βοηθήσουν και τα νέα παιδιά που παίζουν τώρα».

Για την κριτική που ασκείται στην Εθνική ανάλογα με το ρεπορτάζ που κάνει κάθε δημοσιογράφος: «Είναι θέμα που σηκώνει πολλή συζήτηση. Σαν Έλληνας επειδή έχω παίξει στην Εθνική και την έχω τιμήσει, έχω μια άποψη με καλόπιστη κριτική, όχι να μειώσω για να κερδίσω κάτι στο μέλλον. Ως παλιός παίκτης, και επειδή κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος, αυτό είναι αποτυχία. Δεν έχουμε πολυτέλεια να αφήνουμε τόσο κάλους παίκτες έξω».

Για το αν ελληνικές ομάδες προωθούν Έλληνες παίκτες: «Στο μετρό που μπορούν. Το θέμα είναι ότι προσπαθεί η Εθνική μέσω της ανανέωσης να υλοποιεί τους στόχους. Από τη στιγμή που αποφασίστηκε το εγχείρημα, δεν γυρνάς πίσω».

Ποιο από τα νέα παιδιά του κάνει εντύπωση: «Ο Τζόλης είναι ένας παίκτης με προοπτική, εξαρτάται από τον ίδιο να συνεχίσει να δουλεύει και να γυμνάζεται έτσι. Είτε ξεκινάει είτε μπαίνει ως αλλαγή, είναι ο ίδιος».

Για το πρόβλημα στο γκολ: «Γενικά στην Ευρώπη λείπουν οι γκολτζήδες. Είναι ο Λεβαντόφσκι, ο Καβάνι, ο Μοράτα. Παλιά ήταν πολύ περισσότεροι, ο Μπατιστούτα, ο Ρας, ο Ραούλ και άλλοι. Και οι κεντρώοι μπορούν. Ο θάνατος της άμυνας είναι η καθετή πάσα. Δεν είναι μόνο της Ελλάδας το θέμα του εύκολου γκολ. Σε εμάς είναι πιο φανερό γιατί δεν έχουμε τους πιο μεγάλους παίκτες. Τα παιδιά έδειξαν διάθεση, ήταν παίκτες του 7 και έπαιξαν για 9».

Για το αν ο Φετφατζίδης θα μπορούσε να δώσει λύσεις στην Εθνική: «Ο Φετφατζίδης είναι ένας ποδοσφαιριστής με χαμηλό κέντρο βάρους μπορεί να σου κάνει την ντρίμπλα, να σου δώσει ένα πέναλτι. Για αυτό λέμε ότι αυτοί οι παίκτες μπορούν να σου δώσουν λύσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου