Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

"Καμπάνα" σε Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο από τον Ολυμπιακό

 

Ολυμπιακός : Απαράδεκτη αψήφιση των απαγορεύσεων και των κανονισμών της ομάδας από Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση για τη συμμετοχή των Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο στο περίφημο πάρτι της Λεωφόρου Συγγρού και προανήγγειλε βαριές τιμωρίες

Ολυμπιακός : Απαράδεκτη αψήφιση των απαγορεύσεων και των κανονισμών της ομάδας από Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο | tovima.gr

ΟΟλυμπιακός πήρε ξεκάθαρη και σαφή θέση για την υπόθεση της συμμετοχής ποδοσφαιριστών του στο περίφημο πάρτι της Λεωφόρου Συγγρού.

Με επίσημη ανακοίνωσή τους, οι Ερυθρόλευκοι επισημαίνουν ότι οι Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε θα κληθούν να πληρώσουν βαρύ πρόστιμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή είναι απαράδεκτη.

Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου