Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένειά του δίπλα στους συμπολίτες τους στα Σεπόλια (Βίντεο)

 Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

Πως αλλάζουν οι καιροί!  Τα παιδιά που πεινούσαν και ο σουβλατζής της γειτονιάς τα τάϊζε σουβλάκια, έγιναν μεγάλοι και τρανοί.  Μπράβο τους γιατί δεν ξέχασαν τις ρίζες.  Πολλοί άλλοι όμως ξεχνούν.

Μαθήματα μεγαλείου ψυχής παρέδωσε για μια ακόμη φορά ο Γιάννης Αντετοκούμπο. Διακριτικά, χωρίς κάμερες και φώτα, ο Γιάννης απέδειξε ότι, εκτός από μεγάλος σταρ, παραμένει πάντα ένας σπουδαίος άνθρωπος.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να είναι MVP του NBA και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ωστόσο δε ξεχνά από που ξεκίνησε…

Μαζί με τη μητέρα του, Βερόνικα και τα αδέρφια του Θανάση, Κώστα και Άλεξ, ο Έλληνας σταρ συγκέντρωσε τρόφιμα και τα έδωσε στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια, τη γειτονιά όπου μεγάλωσε, προκειμένου να δοθούν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Αυτό που κάνει ξεχωριστή αυτή την κίνηση, είναι πως -για άλλη μία φορά- στάθηκε δίπλα σε συνανθρώπους του με διακριτικότητα, χωρίς να έχει γύρω του κάμερες ή φωτογράφους.

Η Αλεξία Κοζιονά, κάτοικος της περιοχής, βρέθηκε στο σημείο όπου μοίραζε τα τρόφιμα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, φωτογραφήθηκε μαζί του και μοιράστηκε τη στιγμή με τους φίλους της στο FB, επικροτώντας τη σπουδαία αυτή πράξη.

«Ο Γιάννης πριν λίγο μοίρασε κούτες τροφίμων στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου. Απίστευτες ποσότητες και χωρίς να καλέσει καμία κάμερα. ΑΝΘΡΩΠΟΣ.»

Ο Greek freak απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι, όσο ψηλά κι αν έχει φτάσει, δεν ξεχνάει ποτέ από πόσο χαμηλά ξεκίνησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου