Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Συνελήφθη ο Νότης Σφακιανάκης με 2 γραμμάρια κοκαΐνης και ένα πιστόλι

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Μου έλεγε ένας φίλος τις προάλλες:  «Φοβάμαι να πάω στην Ελλάδα, άντε να σου πετάξουν ναρκωτικά μέσα στο αυτοκίνητο και άντε να ξεμπερδέψεις;»

Πριν μερικά χρόνια αυτό συνέβη σε κάποιον γνωστό μας!!!

Λες να ήταν στοχοποημένος ο Σφακιανάκης;  Μίλαγε υπέρ της Χρυσής Αυγής.


Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το νόμο περί ναρκωτικών και όπλων.

Ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στο Ελληνικό. Αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο και έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητό του επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν δύο γραμμάρια κοκαΐνης, ένα πιστόλι για το οποίο ο τραγουδιστής δεν είχε άδεια και ένα taser (συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης).

Ο τραγουδιστής συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού-Αργυρούπολης, ενώ αύριο Δευτέρα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Νότης Σφακιανάκης φαινόταν νηφάλιος κατά τον έλεγχο, ενώ ήταν ήπιος και πολύ ευγενικός με τους αστυνομικούς. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το νόμο περί ναρκωτικών και όπλων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου