Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Πράκτορες του Ισραήλ σκότωσαν ηγέτη της Αλ Κάιντα στην Τεχεράνη - Διαψεύδει το Ιράν

 Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου, 2020

The National Herald

Φωτογραφία Αρχείου: Μέλη της Αλ Κάιντα καταλαμβάνουν τους δρόμους του Ραμάντι στο Ιράκ, το 2014.




Ο Αμπντάλα Άχμεντ Αμπντάλα, πιο γνωστός με το nom de guerre Αμπού Μουχάμαντ αλ Μάσρι, έπεσε νεκρός από τα πυρά δύο ισραηλινών πρακτόρων που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα στην Τεχεράνη πριν από τρεις μήνες και πλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες των Τάιμς [1].

Ο θάνατός του κρατήθηκε μυστικός μέχρι τώρα, πάντα σύμφωνα με τις πηγές της εφημερίδας.

Η Τεχεράνη διαψεύδει το δημοσίευμα των NYT

Η ιρανική διπλωματία διέψευσε κατηγορηματικά σήμερα το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times, σύμφωνα με το οποίο ο υπαρχηγός της αλ Κάιντα δολοφονήθηκε την 7η Αυγούστου στην Τεχεράνη από πράκτορες των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών οι οποίοι έδρασαν για λογαριασμό των ΗΠΑ.

Το ΥΠΕΞ της Ισλαμικής Δημοκρατίας υπογράμμισε πως δεν υπάρχει καμία παρουσία «τρομοκρατών» της αλ Κάιντα, οργάνωσης σουνιτών εξτρεμιστών, στην επικράτεια του σιιτικού Ιράν.

«Κατά καιρούς», οι «εχθροί» της χώρας, η Ουάσινγκτον και το Τελ Αβίβ, «προσπαθούν να συνδέσουν το Ιράν με τέτοιες οργανώσεις, διασπείροντας ψεύδη, διαρρέοντας κατασκευασμένες ειδήσεις σε μέσα ενημέρωσης, για να αποποιούνται τις ευθύνες τους ως προς τις εγκληματικές δραστηριότητες αυτής και άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων στην περιοχή», τονίζεται σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε η ιρανική διπλωματία.

Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου