Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020

Λίγο Γέλιο. Μπράβο Αμαλιάς με τα ηλεκτρικά σου!

   Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου, 2020

Η Αμαλιάδα, για όσους δεν την έχουν επισκεφθεί, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ηλείας, μετά την πρωτεύουσσα του Νομού, Πύργο.  

Είναι το κέντρο του κάμπου με παραγωγή πολλών αγροτικών προϊόντων που η γη μπορεί να παράγει προϊόντα 3 φορές το χρόνο!   Έχει ρυμοτομία που θα την ζήλευαν πολλές μεγάλες πόλεις, ακόμα και ο Πύργος.

Τα παλιά χρόνια ηλεκτρισμό είχε μόνο πρωτεύουσα του Νομού, Πύργος, και η Αμαλιάδα, με υγραέριο, λάμπες πετρελαίου, σπαρματσέτα…

Ένας από την περιοχή της Αμαλιάδας πήγε στην Αθήνα όπου κάθισε λίγο καιρό και επέστρεφε με το τρένο.  Τον πήρε ο ύπνος όμως και προσπέρασε την Αμαλιάδα και αντί να κατέβει στην Αμαλιάδα ξύπνησε όταν ήταν ήδη στον Πύργο.

Αγουροξυπνημένος όπως ήτανι έμεινε έκθαμβος από τον ηλεκτρισμό της πρωτεύουσας που νομίζει ότι είναι η Αμαλιάδα και αναφωνεί:  

Μπράβο Αμαλιάς με τα ηλεκτρικά σου, αριστερά σε άφησα και δεξιά σε βρήκα. 

Χα, χα, χα…

(Η πόλη της Αμαλιάδας είναι αριστερά του σταθμού του τρένου ενώ ο Πύργος είναι δεξιά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου