Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Με επιτυχία έγινε η εκ μακρόθεν (zoom) συνεδρίαση του Δ. Σ. της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης

Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου, 2020

Η εποχή Κορωνοϊου ήταν στη συζήτηση αλλά δεν μονοπώλησε την συνεδρίαση.

Είναι η 3η φορά που το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας συνεδριάζει κατ’ αυτόν τον τρόπο ενώ μία φορά έχει συναντηθεί το Προεδρείο τηρώντας τις αποστάσεις που προβλέπει ο νόμος.

Έγινε αναφορά από τον Πρόεδρο κ. Βασίλειο Καυκά και τον Ταμία κ. Τάκη Λαμπρόπουλο.  Η κ. Όλγα Φώτου κρατούσε πρακτικά ενώ παρόν ήταν οι:  Βασίλειος Καυκάς, Πρόεδρος, Κωνσταντίνος Τραβαγιάκης Α’ Αντιπρόεδρος, Γεώργιος Παναγιωτόπουλος Β’ Αντιπρόεδρος, Όλγα Φώτου Γραμματέας, Δρ. Μαίρη Δελιχάτσιος, Bοηθός Γραμματέας, Παναγιώτης Λαμπρόπουλος Ταμίας, Μενέλαος Σωτήρης Βοηθός Ταμίας και τα μέλη: Τζένη Οικονόμου, Δημήτριος Ματθαίος, Δημήτριος Παπασλής, Ελευθερία Παπασλής, Δημήτριος Σκάλκος.  Απουσίαζαν οι Δημήτριος Μπίτσικας, Παναγιώτα Πίνο και Δρ. Θανάσης Καραγιώργος.

Στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η συμμετοχή στην διαμαρτυρία των Αρμενίων, η επίσκεψη της Πέσβειρας της Ελλάδος στην Ουάσιγκτον, στη Βοστώνη, η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας η οποία θα γίνει εκ μακρόθεν με zoom καθώς επίσης και επικοινωνία εν μέσω κορωνοϊού.

Να σημειωθεί ότι η επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα γίνει κατά τον ίδιο τρόπο, δια μέσου ιντερνέτ, στις 4 Νοεμβρίου και η Γενική Συνέλευση που θα γίνει πάλι με zoom την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου