Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020

Με επιτυχία έγινε η εκ μακρόθεν (zoom) συνεδρίαση του Δ. Σ. της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης

Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου, 2020

Η εποχή Κορωνοϊου ήταν στη συζήτηση αλλά δεν μονοπώλησε την συνεδρίαση.

Είναι η 3η φορά που το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας συνεδριάζει κατ’ αυτόν τον τρόπο ενώ μία φορά έχει συναντηθεί το Προεδρείο τηρώντας τις αποστάσεις που προβλέπει ο νόμος.

Έγινε αναφορά από τον Πρόεδρο κ. Βασίλειο Καυκά και τον Ταμία κ. Τάκη Λαμπρόπουλο.  Η κ. Όλγα Φώτου κρατούσε πρακτικά ενώ παρόν ήταν οι:  Βασίλειος Καυκάς, Πρόεδρος, Κωνσταντίνος Τραβαγιάκης Α’ Αντιπρόεδρος, Γεώργιος Παναγιωτόπουλος Β’ Αντιπρόεδρος, Όλγα Φώτου Γραμματέας, Δρ. Μαίρη Δελιχάτσιος, Bοηθός Γραμματέας, Παναγιώτης Λαμπρόπουλος Ταμίας, Μενέλαος Σωτήρης Βοηθός Ταμίας και τα μέλη: Τζένη Οικονόμου, Δημήτριος Ματθαίος, Δημήτριος Παπασλής, Ελευθερία Παπασλής, Δημήτριος Σκάλκος.  Απουσίαζαν οι Δημήτριος Μπίτσικας, Παναγιώτα Πίνο και Δρ. Θανάσης Καραγιώργος.

Στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η συμμετοχή στην διαμαρτυρία των Αρμενίων, η επίσκεψη της Πέσβειρας της Ελλάδος στην Ουάσιγκτον, στη Βοστώνη, η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας η οποία θα γίνει εκ μακρόθεν με zoom καθώς επίσης και επικοινωνία εν μέσω κορωνοϊού.

Να σημειωθεί ότι η επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα γίνει κατά τον ίδιο τρόπο, δια μέσου ιντερνέτ, στις 4 Νοεμβρίου και η Γενική Συνέλευση που θα γίνει πάλι με zoom την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου