Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

Ευχαριστούμε και συγγνώμη

  Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Τις τελευταίες ημέρες, 2 διαφορετικά συμβάντα μας κράτησαν μακριά από τον Πανηλεικό paneliakos.com

Σας ζητούμε συγγνώμη για όσους μπήκαν στην ιστοσελίδα μας να διαβάσουν και η ιστοσελίδα μας την Πέμπτη δεν είχε νέα, αυτό ξεπεράστηκε.  

Το άλλο και το χειρότερο ήταν το θανατηφόρο  δυστύχημα που έγινε το Σάββατο και συνέβη στην άτυχη Αλίκη, κόρη του ανεψιού μας Χαράλαμπου Ιωάννη Καυκά στην Αμαλιάδα+

Ευχαριστούμε όλους και όλες για τα τηλεφωνήματα, e-mails, text messages (SMS).  Κάτι τέτοια πράγματα μας «φρενάρουν» και σκεπτόμαστε ότι είναι πολύ πιό σπουδαία πράγματα στην ζωή μας  από τις όποιες γκρίνιες και μικρά πράγματα.

Εκ μέρους των γονέων της Αλίκης, Μπάμπη και Σίας και του αδελφού της Γιάννη αλλά και όλης της οικογένειας Καυκά που βρίσκονται στο Σιμόπουλο Ηλείας, στην Αμαλιάδα, την Αθήνα, την Γερμανία και ΗΠΑ, σας ευχαριστούμε. 

Ζωή σε εσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου