Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Σκοτώθηκε η Αλίκη Καυκά, 23 ετών

 Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Αργά τη νύχτα (Παρασκευή πρός Σάββατο) σκοτώθηκε η Αλίκη Καυκά, κόρη των Χαράλαμπου και Αθανασίας (Σία) Καυκά από την Αμαλιάδα, Ηλείας με καταγωγή από το Σιμόπουλο, Ηλείας.

Η Αλίκη, 23 ετών ήταν φοιτήτρια φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και ήταν συνεπιβάτης σε μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο Κώστας Καυκάς (απλή συνωνυμία).

Το δυστύχημα έγινε ακριβώς έξω από το σπίτι τους στην Αμαλιάδα στην οδό Αντωνίου Πετραλιά, κοντά στις γραμμές του τραίνου προς Κουρούτα.  Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τους έκλεισε αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ο οδηγός και η συνεπιβάτης να κτυπήσουν σε κολώνα του ηλεκτρισμού.  Η Αλίκη βρήκε ακαριαίο θάνατο ενώ ο ο Κώστας είναι σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Πύργου, Ανδρέας Παπανδρέου.

Σημείωση.  Η Αλίκη είναι μεγαλο-ανιψιά του προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης κ. Βασίλειου Καυκά.

paneliakos.com
-----------------------------------------

Τραγικό απολογισμό είχε το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε μετά τη μία και μισή τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην οδό Αντωνίου Πετραλιά, στην είσοδο της Αμαλιάδας…

Δυστυχώς η 23χρονη συνεπιβάτης της μεγάλου κυβισμού μηχανής έχασε ακαριαία τη ζωή της.

Την ίδια ώρα ο 30χρονος ξάδελφός της και οδηγός της μηχανής δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καθώς φέρει βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Ο νεαρός διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του…

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση… 

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Πεντάζος – Επιμέλεια: Κων/νος Γκελντής

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου