Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Σκοτώθηκε η Αλίκη Καυκά, 23 ετών

 Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Αργά τη νύχτα (Παρασκευή πρός Σάββατο) σκοτώθηκε η Αλίκη Καυκά, κόρη των Χαράλαμπου και Αθανασίας (Σία) Καυκά από την Αμαλιάδα, Ηλείας με καταγωγή από το Σιμόπουλο, Ηλείας.

Η Αλίκη, 23 ετών ήταν φοιτήτρια φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και ήταν συνεπιβάτης σε μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο Κώστας Καυκάς (απλή συνωνυμία).

Το δυστύχημα έγινε ακριβώς έξω από το σπίτι τους στην Αμαλιάδα στην οδό Αντωνίου Πετραλιά, κοντά στις γραμμές του τραίνου προς Κουρούτα.  Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τους έκλεισε αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ο οδηγός και η συνεπιβάτης να κτυπήσουν σε κολώνα του ηλεκτρισμού.  Η Αλίκη βρήκε ακαριαίο θάνατο ενώ ο ο Κώστας είναι σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Πύργου, Ανδρέας Παπανδρέου.

Σημείωση.  Η Αλίκη είναι μεγαλο-ανιψιά του προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης κ. Βασίλειου Καυκά.

paneliakos.com
-----------------------------------------

Τραγικό απολογισμό είχε το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε μετά τη μία και μισή τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην οδό Αντωνίου Πετραλιά, στην είσοδο της Αμαλιάδας…

Δυστυχώς η 23χρονη συνεπιβάτης της μεγάλου κυβισμού μηχανής έχασε ακαριαία τη ζωή της.

Την ίδια ώρα ο 30χρονος ξάδελφός της και οδηγός της μηχανής δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καθώς φέρει βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Ο νεαρός διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του…

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση… 

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Πεντάζος – Επιμέλεια: Κων/νος Γκελντής

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου