Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

«Σκοτώθηκε το αστέρι, το μπουμπουκάκι μου» συγκλονίζει ο πατέρας της 23χρονης Αλίκης Καυκά (VIDEO)


Στο δελτίο ειδήσεων του Alpha μίλησε ο πατέρας της 23 χρονης Αλίκης Καυκά που έχασε τη ζωή της στο φονικό τροχαίο λίγο έξω από την Αμαλιάδα, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

«Σκοτώθηκε το αστέρι, το μπουμπουκάκι μου. Το παιδί που δεν είχε κλάψει ποτέ» είπε ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας και συνέχισε: «Δούλευε στην εστίαση και ήταν φοιτήτρια στην Πάτρα. Στη Φιλοσοφική στο 5ο έτος. Χρωστούσε ένα μάθημα».

«Είχε πάει για έναν καφέ έξω»

«Είχε έρθει από την Πάτρα ήθελε να μείνει μαζί μας διότι εμείς είμαστε πιο καλή περιοχή εδώ. Ήρθε άφησε τα πράγματά της, με το λεωφορείο κατέβηκε και είπε στη μητέρα της ότι πήγε να πιει ένα καφέ έξω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας. « Στη μιάμιση, από τις κάμερες που έχουμε συλλέξει εδώ γύρω έγινε το μοιραίο. Ήταν με τον ξάδερφό της με μια μηχανή μεγάλου κυβισμού και στα 50 με 60 μέτρα έξω  από το σπίτι που μένουμε χτύπησε η μηχανή».

«Δεν ανέβαινε ποτέ σε μηχανές»

Ερωτηθείς για τα αίτια του δυστυχήματος είπε χαρακτηριστικά: «Χτύπησε η μηχανή σε μια κολώνα της ΔΕΗ, τώρα για ποιο λόγο χτύπησε… τα παιδιά φύγανε στο δρόμο και χτυπήσανε στο κεφάλι. Αντί να πάρει τη μητέρα της όπως παίρνει συνήθως να την πάρει στο σπίτι δυστυχώς ήρθε με τον ξάδερφό της. Δεν ανέβαινε ποτέ σε μηχανές, για οτιδήποτε. Δε ξέρει κανείς τι έγινε είναι ακόμα στην τροχαία προσπαθούν να συλλέξουν κομμάτι κομμάτι τι έγινε, βίντεο από τα καταστήματα. Στην πορεία, σε απόσταση 150 μέτρων ακολουθούν και χάνονται αυτοκίνητα και είμαστε τώρα σε ένα δίλημμα δε ξέρουμε τι ακριβώς έχει γίνει, τι έχει συμβεί» ανέφερε συντετριμμένος.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου