Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

«Σκοτώθηκε το αστέρι, το μπουμπουκάκι μου» συγκλονίζει ο πατέρας της 23χρονης Αλίκης Καυκά (VIDEO)


Στο δελτίο ειδήσεων του Alpha μίλησε ο πατέρας της 23 χρονης Αλίκης Καυκά που έχασε τη ζωή της στο φονικό τροχαίο λίγο έξω από την Αμαλιάδα, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

«Σκοτώθηκε το αστέρι, το μπουμπουκάκι μου. Το παιδί που δεν είχε κλάψει ποτέ» είπε ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας και συνέχισε: «Δούλευε στην εστίαση και ήταν φοιτήτρια στην Πάτρα. Στη Φιλοσοφική στο 5ο έτος. Χρωστούσε ένα μάθημα».

«Είχε πάει για έναν καφέ έξω»

«Είχε έρθει από την Πάτρα ήθελε να μείνει μαζί μας διότι εμείς είμαστε πιο καλή περιοχή εδώ. Ήρθε άφησε τα πράγματά της, με το λεωφορείο κατέβηκε και είπε στη μητέρα της ότι πήγε να πιει ένα καφέ έξω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας. « Στη μιάμιση, από τις κάμερες που έχουμε συλλέξει εδώ γύρω έγινε το μοιραίο. Ήταν με τον ξάδερφό της με μια μηχανή μεγάλου κυβισμού και στα 50 με 60 μέτρα έξω  από το σπίτι που μένουμε χτύπησε η μηχανή».

«Δεν ανέβαινε ποτέ σε μηχανές»

Ερωτηθείς για τα αίτια του δυστυχήματος είπε χαρακτηριστικά: «Χτύπησε η μηχανή σε μια κολώνα της ΔΕΗ, τώρα για ποιο λόγο χτύπησε… τα παιδιά φύγανε στο δρόμο και χτυπήσανε στο κεφάλι. Αντί να πάρει τη μητέρα της όπως παίρνει συνήθως να την πάρει στο σπίτι δυστυχώς ήρθε με τον ξάδερφό της. Δεν ανέβαινε ποτέ σε μηχανές, για οτιδήποτε. Δε ξέρει κανείς τι έγινε είναι ακόμα στην τροχαία προσπαθούν να συλλέξουν κομμάτι κομμάτι τι έγινε, βίντεο από τα καταστήματα. Στην πορεία, σε απόσταση 150 μέτρων ακολουθούν και χάνονται αυτοκίνητα και είμαστε τώρα σε ένα δίλημμα δε ξέρουμε τι ακριβώς έχει γίνει, τι έχει συμβεί» ανέφερε συντετριμμένος.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου