Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Επίθεση σε Πρύτανη ΑΣΟΕ: Με 100.000 ευρώ επικηρύχθηκαν οι δράστες

Κυριακή, 1 Νοεμβρίου, 2020

Μετά τις φωνές μας… ξύπνησαν οι «αρμόδιοι».

Επικήρυξαν τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ.  Λες και δεν μπορούν να τους βρουν από τους κωδικούς που δημοσιοποίησαν τη φωτογραφία.  Μετά… άμα είναι παιδιά πολιτικών, βλέπε Νιότη, πρώην προέδρου της βουλής και άλλων και θα τους βγάλουν από την πλαϊνή πόρτα. Προσωπικά δεδομένα τα λένε για αυτούς τους ΑΛΗΤΕΣ. Θέλουμε ονόματα και διευθύνσεις!

Και… ζήσαν αυτοί καλά… και εμείς... Παραμύθια.

Με το ποσό των 100.000 ευρώ επικηρύχθηκαν οι άγνωστοι δράστες των αδικημάτων που διαπράχθηκαν στο γραφείο του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, προκηρύχθηκε η συγκεκριμένη χρηματική αμοιβή σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, για κακουργήματα και πλημμελήματα που διέπραξαν μέλη της οργάνωσης «Πρωτοβουλία μαχητικής αλληλεγγύης» την 29-10-2020 στο γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών- ΑΣΟΕ.Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κάνει έκκληση σε όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476243 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου