Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

O Μαραθώνιος της Βοστώνης μεταφέρετε για το Φθινόπωρο. The Boston Marathon is postponed for next Fall

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Το Boston Marathon Association μεταφέρει τον Μαραθώνιο της Βοστώνης για το Φθινόπωρο λόγω κορωνοϊού.  Ο δεύτερος αρχαιότερος Μαραθώνιος στο κόσμο (μετά την Αθήνα 1896) βρίσκεται σε δύσκολη θέση να προγραμματίσει τον Μαραθώνιο για τα μέσα Απριλίου αφού δεν έχει ενεργοποιηθεί το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. 

Πληροφορίες μας λένε ότι το εμβόλιο ή τα εμβόλια παράγονται ήδη από τις φαρμακοβιομηχανίες αλλά πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα που θα μπορούν να είναι σίγουροι εάν και πόσο λειτουργεί και ποιες θα είναι οι όποιες επιπτώσεις του.

Αναμένεται να δούμε τι θα γίνει με την Ελληνική παρέλαση και τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 200 από τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου του 1821 και της Ελληνικής Επανάστασης.  Να ημειώσουμε το θέμα ΠΑΡΕΛΑΣΗ 2021 είναι στην ημερήσια διάταξη στην επόμενη συνεδρίαση (via zoom) του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης).

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου