Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

Έκλαψε η Αμαλιάδα και μαζί της όλη Ελλάδα στη κηδεία της Αλίκης μας που στα 23 χρόνια κόπηκε το νήμα της ζωής της.

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

  ΚΑΛΟ   ΤΑΞΙΔΙ   ΑΛΙΚΗ  

Πριν λίγο στο νεκροταφείο της Φραγγαβίλας, Αμαλιάδας έγινε ο ενταφιασμός της Αλίκης Καυκά. 

Κοσμοσυρροή τόσο στο σπίτι του Χαράλμπου (Μπάμπη) και Αθανασίας (Σία) Καυκά όσο και στον ιερό ναό της Ευαγγελίστριας στην Αμαλιάδα για να αποχαιρετίσουν το γελαστο κορίτσι που κόπηκε το νήμα της ζωής της το Σάββατο, 24 Οκτωβρίου στις 1:31 το πρωί. 

Τι να πεις στους γονείς και στον αδελφό της Γιάννη (φοιτητής) για το χαμό της Αλίκης; 

Είναι οι ώρες που μόνο μία λέξη ακούστηκε από όλους, ΚΟΥΡΑΓΙΟ.  

Ο πατέρας της έχει δύο δουλειές για να τα βγάλει πέρα με δύο παιδιά φοιτητές και η μητέρα τους εργάζεται στο αστυνομικό τμήμα Γαστούνης.  

Μόλις την περασμένη εβδομάδα μιλούσαμε με τον Μπάμπη και ήταν χαρούμενος που σε λίγο καιρό η κόρη του θα ήταν καθηγήτρια. 

Ήταν το καμάρι του Μπάμπη και όταν πριν λίγο καιρό επισκεύτηκαν στη Γερμανία τον αδελφό του Μπάμπη, Δημήτρη, η Αλίκη που έβγαινε για πρώτη φορά από την Ελλάδα χάρηκε τόσο πολύ.  Αν είναι έτσι εδώ σκέψου πως είναι στην Αμερική, είπε!

Στην κηδεία και παρά τον κορωνοϊό η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη αφού η Αμαλιάδα, το Σιμόπουλο και η Πηνεία ήταν εκεί στο ναό της Ευαγγελιστρίας και μετά στην τελευταία της κατοικία στο νεκροταφείο Φραγγαβίλας.

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

paneliakos.com

------------------

Αμαλιάδα:

Βουβός πόνος και δάκρυα στη κηδεία της Αλίκης…

Αποχαιρέτησαν την χαμογελαστή Αλίκη

Βουβός πόνος, απόλυτη σιωπή και δάκρυα από τον κόσμο που βρέθηκε το πρωί της Κυριακής έξω από τον ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου για να αποχαιρετήσει το χαμογελαστό κορίτσι την Αλίκη, που ο θάνατος της έκοψε το νήμα της ζωής τα ξημερώματα του Σαββάτου.

«Γιατί παιδί μου…» το ερώτημα των γονιών που συγκλονίζει και μένει αναπάντητο.

«Η κόρη μου δεν ανέβαινε ποτέ σε μηχανές. Χθες όμως προτίμησε αντί να πάρει τηλέφωνο τη μητέρα της, να πάει να την πάρει, να επιστρέψει με τη μηχανή που οδηγούσε ο ξάδερφός της» λέει ο τραγικός πατέρας και λυγίζει.

Δεν υπάρχουν λέξεις για να αποτυπώσει κανείς τον πόνο που σκόρπισε ο χαμός της 23χρονης Αλίκης Καυκά στην οικογένεια και στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η εφ. «Πατρίς» και το Patrisnews, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου