Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Αμαλιάδα: Τραγωδία στην άσφαλτο – Θρήνος για την 23χρονη Αλίκη Καυκά, δίνει «μάχη» ο 30χρονος ξάδερφός της

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΛΙΚΗ

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο, εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην Αμαλιάδα, όταν μηχανή μεγάλου κυβισμού, στην οποία επέβαιναν ένας 30χρονος, και μια 23χρονη, εξετράπη της πορείας της και χτύπησε σε κολώνα, με αποτέλεσμα τον θάνατο της νεαρής κοπέλας και τον σοβαρό τραυματισμό του 30χρονου οδηγού της μηχανής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του PatrisNews ήταν περασμένη μία και μισή τα ξημερώματα του Σαββάτου και ο οδηγός της μηχανής για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του δικύκλου, χτύπησε σε σε στύλο φωτισμού και στην συνέχεια η μηχανή διαλύθηκε.

Το νήμα της ζωής της 23χρονης φοιτήτριας, Αλίκης Καυκά, κόπηκε ακαριαία.

Ο 30χρονος της και οδηγός της μηχανής, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, κι έπειτα στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου διασωληνώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, διακομίσθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ήλιδας.

«Πάγωσε» η Αμαλιάδα

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της 23χρονης φοιτήτριας, Αλίκης Καυκά.

Η νεαρή κοπέλα, από την Αμαλιάδα, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η ζωή της χάθηκε,  στην γκρίζα άσφαλτο του δρόμου.

Όλοι θυμούνται ένα κορίτσι που πάντα χαμογελούσε, ένα πλάσμα γεμάτο θετική ενέργεια, που έκανε όνειρα και σχέδια για το μέλλον.

Η 23χρονη Αλίκη σπούδαζε φιλοσοφία, στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ παράλληλα εργαζόταν στον τομέα της εστίασης.

Δεν υπάρχουν λέξεις για να αποτυπώσει κανείς τον πόνο που σκόρπισε ο χαμός της στην οικογένεια και στα αγαπημένα της πρόσωπα. Όταν ένας νέος άνθρωπος «φεύγει» τόσο ξαφνικά και άδικα, δεν υπάρχουν λόγια.

Η κηδεία της 23χρονης θα γίνει αύριο, Κυριακή, στον ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αμαλιάδας.

Η εφ. «Πατρίς» και το Patrisnews, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.

 

ΠΑΤΡΙΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου