Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Νύξη για την ερωτική ζωή του Κρις Πάππας από τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό του

 Γιατί δεν πρέπει να πάρει την ψήφο μας ο Κρις Πάππας.

Είμαστε πάντα υπέρ των Ελληνικής καταγωγής πολιτικών, ΑΛΛΑ, ΟΧΙ με τον κ. Πάππα.  Λέει ότι είναι Ελληνικής καταγωγής για να πάρει ψήφους και χρήματα από την Ελληνική κοινότητα!  Το έχουμε δει το "έργο" και με άλλους.

Έχει προσκληθεί σε εκδηλώσεις του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας και ήταν απών.  

paneliakos.com

-----------------------------------------------------------------





Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η οποία προβλήθηκε ζωντανά από τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό WMUR-TV, το θερμόμετρο ανέβηκε όταν ο Μάουερς, ένας επί χρόνια συνεργάτης του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κατηγόρησε τον Πάππας ότι κράτησε κρυφή την ερωτική σχέση του με έναν λομπίστα της Amazon, γεννώντας ερωτηματικά για την αντικειμενικότητά του στην ψήφιση των νομοσχεδίων που αφορούσαν τον κολοσσό του διαδικτύου.

«Με όλο τον σεβασμό, έβγαινες με έναν εταιρικό λομπίστα, ο οποίος έκανε λόμπινγκ εκ μέρους της Amazon, σε μια περίοδο που πήγες να δώσεις 10 ψήφους για την Amazon σε νομοσχέδια για τα οποία σε προσέγγισαν», ανέφερε ο Μάουερς.

Ο Πάππας, ο οποίος έχει δηλώσει εδώ και αρκετά χρόνια πως είναι ομοφυλόφιλος, εξοργίστηκε με την αναφορά του Μάουερς, θεωρώντας την ένα χτύπημα «κάτω από την ζώνη», τονίζοντας πως ουδέποτε επηρεάστηκε από λομπίστες κατά τη θητεία του στην Ομοσπονδιακή Βουλή.

«Είναι μια εξοργιστική κατηγορία! Ο Ματ Μάουερς είναι κάποιος που δούλευε για την Κυβέρνηση Τραμπ. Εφυγε και εξαργύρωσε τις σχέσεις του από την Κυβέρνηση. Εχω διαβάσει τα οικονομικά σου στοιχεία, Ματ. Σε πληρώνουν μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες και λόμπυ στην Ουάσιγκτον. Αντιπροσωπεύεις τα συμφέροντά τους και όχι τα συμφέροντα των ανθρώπων του Νιου Χαμσάιρ», τόνισε ο Πάππας.

Λίγες ώρες αργότερα, το Γραφείο Τύπου του Πάππας παραδέχθηκε ότι ο Ομοσπονδιακός Βουλευτής είναι σε σχέση με τον Βαν Μπέντλεϋ (Van Bentley), ο οποίος σταμάτησε τη συνεργασία του με την Amazon από τον Αύγουστο του 2019. Επιπλέον, τονίστηκε ότι ο Πάππας ουδέποτε δέχθηκε δώρα ή επηρεάστηκε από τον σύντροφό του, ξεκαθαρίζοντας ακόμη πως οι υποψήφιοι δεν υποχρεούνται να καταχωρούν στην επίσημη δήλωση τις ερωτικές σχέσεις τους.

Εν μέσω αυτής της αντιπαράθεσης, η πλευρά του Πάππας υποστηρίζει πως δέχθηκε αυτήν την επίθεση λόγω της ομοφυλοφιλικής του σεξουαλικής ταυτότητας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου