Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Εκδηλώσεις μνήμης στους Βουλιαράτες Αργυροκάστρου (φωτογραφίες)

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Εθνικός Κήρυξ

Εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στους Πεσόντες του Επους του '40 και το Ιστορικό «ΟΧΙ», στους Βουλιαρατες Ανω Δρόπολης, 28 Οκτωβρίου, 2020. Φωτογραφία: Δήμος Δρόπολης   

ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ. Υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελλάδος στα Τίρανα και του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο πραγματοποιήθηκαν σήμερα, 28 Οκτωβρίου, 2020, στους Βουλιαρατες Ανω Δρόπολης Εκδηλώσεις Μνήμης τιμώντας τους Πεσόντες του Έπους του '40 και το Ιστορικό «ΟΧΙ».

Το Δήμο Δρόπολης και Πωγωνίου, λόγω ασθένειας του δημάρχου κ. Δημήτρη Τόλη, εκπροσωπήσαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Παναγιώτης Δεύτος και Παναγιώτης Λιούλιος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κα Ντονίκα Μπαούτση, Διαχειριστές κι άλλα διοικητικά στελέχη.

Τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας,κ. Κωσταντίνος Βλάσης, εκ μέρους της αλβανικής κυβέρνησης ο Περιφερειάρχης Αργυροκάστρου, κ. Odise Kote, η Πρέσβης της Ελλάδας στα Τίρανα, κα. Σοφία Φιλιππίδου, η Βουλευτής Αργυροκάστρου, κα. Αρτεμις Μάλλιου, η Υποδιοικητής του Αλβανικού Επιτελείου Στρατού, κα. Manushaqe Shehu, ο Στρατιωτικός Ακόλουθος της Ελλάδας στα Τίρανα, κ. Ευθύμιος Ντάλας, ως εκπρόσωπος της Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Αργυροκάστρου, κυρίας Λιντιτα Ρόβα, ο κ. Θοδωρής Μήλος, η Πρόεδρος της Κρατικής Επιτροπής Μειονοτήτων, κα. Κωνσταντίνα Βεζιάνη, ο δήμαρχος Φοινικαιων,κ. Χριστάκης Κίτσιος, εκπρόσωποι κομμάτων και οργανώσεων, πρώην βουλευτές και πολιτευτές που δραστηριοποιούνται στο χώρο κ.λ.π.

Οι Εκδηλώσεις άρχισαν με τη Θεία- Λειτουργία και Δοξολογία στον Ιερό Ναό «Αγίου Αθανασίου» και συνεχίστηκαν στο Κοιμητήριο των Ελλήνων Πεσόντων.

Τραγουδήθηκαν ο αλβανικός κι ο ελληνικός Υμνος, ενώ χαιρέτησαν εν ονόματι των δύο κυβερνήσεως, ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, κ. Κωσταντίνος Βλάσης, καθώς κι ο Περιφερειάρχης Αργυροκάστρου, κ. Odise Kote.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κατάθεση στεφάνων, όπου εν ονόματι του Δημάρχου Δροπολης και Πωγωνιου, κ. Δημήτρη Τόλη, κατέθεσαν στεφάνι ο Αντιδήμαρχος,κ. Παναγιώτης Λιούλιος, και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κα. Ντονικα Μπαουτση.

Σημειώνουμε πως φέτος οι Εκδηλώσεις διεξήχθησαν τηρώντας τους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου, λόγω της πανδημίας, ενώ η συμμετοχή ήταν εμφανώς λιγότερη λόγω των περιοριστικών μέτρων στα ελληνοαλβανικά σύνορα.


Εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στους Πεσόντες του Επους του '40 και το Ιστορικό «ΟΧΙ», στους Βουλιαρατες Ανω Δρόπολης, 28 Οκτωβρίου, 2020. Φωτογραφία: Δήμος Δρόπολης


Εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στους Πεσόντες του Επους του '40 και το Ιστορικό «ΟΧΙ», στους Βουλιαρατες Ανω Δρόπολης, 28 Οκτωβρίου, 2020. Φωτογραφία: Δήμος Δρόπολης


Εθνικός Κήρυξ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου