Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Απεβίωσε ο Πρωτοπρεσβύτερος Σόλων Τσαντίκος

 


Ο πατήρ Σόλων γεννήθηκε στο Lowell, Massachusetts to 1930 και είχε σπουδάσει στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα και κατείχε ντοκτοράτο.

  • Ήταν ιερέας στις εξής ενορίες:
  • Holy Trinity, Fitchburg; 1958-1963
  • Saint Spyridon, Worcester; 1963-1974
  • Saint Nicholas, Clinton 1975-1995

Ενώ αρκετές φορές είχε ιερουργήσει σαν αναπληρωματικός ιερέας στον Ιερό ναό της Αγίας Τριάδας του Lowell, Massachusetts.

Πέρα από το θρησκευτικό του λειτούργημα, ο πατήρ Τσαντίκος ήταν  κινητήριος δύναμη της ανοικοδόμησης του Κοινοτικού Κέντρου του Αγίου Σπυρίδωνα του Worcester.

Η πρεσβύτερα Ιωάννα απεβίωσε το 2019.  Αφήνει πίσω του τα τρία παιδιά του, Kathryn Kelleher of Worcester, George S. Tsandikos of Greenwich, CT, Dr. Stephanie Tsandikos Niles of Canaan, NY. 

Η σορός του αείμνηστου πατρός Σόλων Τσαντίκου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα αύριο Παρασκευή, 4:00μμ – 7:00μμ στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα του Worcester και η εξόδιος ακολουθία στις 11:00πμ το Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020 στο ναό του Αγίου Σπυρίδωνα.

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου