Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again.

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020

Υπόθεση Ρονάλντο: Δικαστήριο του Λας Βέγκας δικαίωσε την Καθρίν Μαγιοργκά

 Τρίτη, 6 Οκτωβρίου, 2020

Η Καθρίν Μαγιοργκά πήρε το δικαίωμα από δικαστήριο του Λας Βέγκας να διεκδικήσει μέχρι και 210.000 δολάρια από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Υπόθεση Ρονάλντο : Δικαστήριο του Λας Βέγκας δικαίωσε την Καθρίν Μαγιοργκά | tovima.gr

Πριν από έντεκα χρόνια, η Καθρίν Μαγιοργκά είχε κατηγορήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο για βιασμό.

Το δικαστήριο του Λας Βέγκας δικαίωσε σήμερα (05/10) την Μαγιοργκά και της δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει μέσω αγωγής το ποσό των 210.000 δολαρίων.

Η 35χρονη τότε είχε γνωρίσει τον Πορτογάλο σε κλαμπ του Λας Βέγκας και υποστηρίζει πως όταν πήγε στο δωμάτιό του, αυτός προσπάθησε να τη βιάσει ενώ στη συνέχεια την άφησε να φύγει.

Η Μαγιοργκά κατήγγειλε την ενέργεια του «CR7» τον Ιούλιο του 2009 και υπέγραψε συμφωνία για να λάβει 375.000 δολάρια. Πριν από δύο χρόνια όμως έσπασε τη συμφωνία και μίλησε για το συμβάν δηλώνοντας ότι είχε υπογράψει επειδή πιέστηκε για να μη μιλήσει.

Το US District Court of Nevada και η δικαστής Τζένιφερ Ντόρσι αποφάνθηκαν πως η 46χρονη σήμερα δεν ήταν πνευματικά διαυγής και γι’ αυτό υπέγραψε τη συμφωνία. Ως εκ τούτου, πήρε το δικαίωμα να προχωρήσει σε αγωγή για να πάρει το ποσό των 210 χιλιάδων δολαρίων.

Οι δικηγόροι των δύο πλευρών θα πρέπει να έρθουν σε συμφωνία μέχρι τις 30 Νοεμβρίου προκειμένου να βρεθεί ημερομηνία για τη δίκη του παίκτη της Γιουβέντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου