Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020

Υπόθεση Ρονάλντο: Δικαστήριο του Λας Βέγκας δικαίωσε την Καθρίν Μαγιοργκά

 Τρίτη, 6 Οκτωβρίου, 2020

Η Καθρίν Μαγιοργκά πήρε το δικαίωμα από δικαστήριο του Λας Βέγκας να διεκδικήσει μέχρι και 210.000 δολάρια από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Υπόθεση Ρονάλντο : Δικαστήριο του Λας Βέγκας δικαίωσε την Καθρίν Μαγιοργκά | tovima.gr

Πριν από έντεκα χρόνια, η Καθρίν Μαγιοργκά είχε κατηγορήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο για βιασμό.

Το δικαστήριο του Λας Βέγκας δικαίωσε σήμερα (05/10) την Μαγιοργκά και της δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει μέσω αγωγής το ποσό των 210.000 δολαρίων.

Η 35χρονη τότε είχε γνωρίσει τον Πορτογάλο σε κλαμπ του Λας Βέγκας και υποστηρίζει πως όταν πήγε στο δωμάτιό του, αυτός προσπάθησε να τη βιάσει ενώ στη συνέχεια την άφησε να φύγει.

Η Μαγιοργκά κατήγγειλε την ενέργεια του «CR7» τον Ιούλιο του 2009 και υπέγραψε συμφωνία για να λάβει 375.000 δολάρια. Πριν από δύο χρόνια όμως έσπασε τη συμφωνία και μίλησε για το συμβάν δηλώνοντας ότι είχε υπογράψει επειδή πιέστηκε για να μη μιλήσει.

Το US District Court of Nevada και η δικαστής Τζένιφερ Ντόρσι αποφάνθηκαν πως η 46χρονη σήμερα δεν ήταν πνευματικά διαυγής και γι’ αυτό υπέγραψε τη συμφωνία. Ως εκ τούτου, πήρε το δικαίωμα να προχωρήσει σε αγωγή για να πάρει το ποσό των 210 χιλιάδων δολαρίων.

Οι δικηγόροι των δύο πλευρών θα πρέπει να έρθουν σε συμφωνία μέχρι τις 30 Νοεμβρίου προκειμένου να βρεθεί ημερομηνία για τη δίκη του παίκτη της Γιουβέντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου