Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020

Τίμησαν την ναυμαχία του Κατακόλου

  Τρίτη, 6 Οκτωβρίου, 2020

Για μια ακόμη χρονιά, 9η συνεχή, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού  Ηλείας (ΕΑΑΝ) τίμησε την επέτειο για τη ναυμαχία του Κατακόλου.Η εκδήλωση που έγινε για τα 199 χρόνια από τη ναυμαχία και το ρόλο που διαδραμάτισε στη μετέπειτα πορεία της Ελληνικής Επανάστασης, ήταν λιτή και εκτός από την δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κατάκολου, που τελέστηκε χοροστατούντος του θεοφιλέστατου Επίσκοπου Ωλένης κ. Αθανασίου, περιελάμβανε και κατάθεση στεφάνων, καθώς και επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο του Αφανούς Ναύτη (έμπροσθεν του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου).

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Πύργου και πρόεδρος Λιμενικού ταμείου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πύργου κ. Μαρίνος Αχτύπης, ο Πρόεδρος Πανελλήνιας ένωσης απόστρατων αξιωματικών ναυτικού αντιναύαρχος εν αποστρατεία κ. Θεόδωρος Γερούκης Π.Ν., ο πρόεδρος παραρτήματος ΕΑΝ Ηλείας πλοίαρχος εν αποστρατεία κ. Ζώης Υφαντής Π.Ν., ο πρώην πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Κατακόλου κ. Λεωνίδας Βαρουξής και ο πρώην αντιπρόεδρος κ.  Σάκης Αντωνόπουλος, εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας κ.α.

Ο πρόεδρος του παραρτήματος ΕΑΝ Ηλείας πλοίαρχος εν αποστρατεία κ. Ζώης Υφαντής Π.Ν, έκανε μια λιτή αναφορά για την ναυμαχία, ενώ ακολούθησαν κατάθεση στεφάνων από τους κ.κ. Τάκη Αντωνακόπουλο, Θεόδωρο Γερούκη και Ζώη Υφαντή.

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση έγινε σεμνά και διακριτικά, τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του covid-19.

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου