Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2020

Ρωσικά υπερηχητικά βομβαρδιστικά εντοπίστηκαν στα σύνορα Καναδά – ΗΠΑ

Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου, 2020

Τι δηλώνει το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας για το περιστατικό


Ρωσικά υπερηχητικά βομβαρδιστικά εντοπίστηκαν στα σύνορα Καναδά – ΗΠΑ | tovima.gr
Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανέφερε ότι δύο από τα υπερηχητικά βομβαρδιστικά Tu-160 διενήργησαν πτήσεις επιτήρησης πάνω από διεθνή ύδατα στον Αρκτικό Ωκεανό, όπως επίσης και πάνω από τη Νορβηγική Θάλασσα και εκείνη του Μπάρεντς.
Σύμφωνα με το sputnik, το υπουργείο διευκρίνισε ότι οι πτήσεις διήρκεσαν 16 ώρες στο σύνολό τους με εναέριο ανεφοδιασμό και έγιναν με πλήρη αρμονία με το διεθνές δίκαιο.
Ταυτόχρονα, η κοινή Αμυντική Διοίκηση Αεροδιαστήματος Βόρειας Αμερικής (NORAD) των ΗΠΑ και του Καναδά υποστήριξε πως δύο βομβαρδιστικά Tu-160 μπήκαν, στις 31 Ιανουαρίου, στον Εναέριο Χώρο Ταυτοποίησης του Καναδά.
Παρότι τα αεροσκάφη παρέμειναν σε διεθνή χώρο, ο διοικητής της NORAD, Αμερικανός στρατηγός, Τέρενς Ο’Σόνεσι, καταδίκασε τις πτήση και τις χαρακτήρισε ως επίδειξη «οπλικών συστημάτων μεγάλου βεληνέκους» και ως πράξη της Ρωσίας των «αυξανόμενων επιθετικών προσπαθειών της».
​Η Αμυντική Ζώνη Ταυτοποίησης του Καναδά επεκτείνεται σε ορισμένες περιοχές του Αρκτικού Ωκεανού που τις επισκέπτονται συχνά ρωσικά αεροσκάφη αεροπλάνα κατά τη διάρκεια ασκήσεων και τακτικών περιπολιών κατά μήκος των συνόρων της χώρας.
Η ζώνη καλύπτει, επίσης, τα σύνορα των ΗΠΑ στην Αλάσκα.
Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ διεξάγει, επίσης, τακτικές πτήσεις κατά μήκος των δυτικών συνόρων της Ρωσίας στις χώρες της Βαλτικής και κατά μήκος των νοτιοδυτικών συνόρων κοντά στην Κριμαία από τότε που οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών άρχισαν να επιδεινώνονται το 2014 ύστερα από μια κρίση στην Ουκρανία. Η Ουάσινγκτον δεν σταμάτησε να εκτελεί τέτοιες δραστηριότητες, παρά τις ρωσικές διαδηλώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου