Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020

Σιωπηρή διαμαρτυρία νέων Ηλείων στην Βουλή για το δρόμο


Δύο νέα παιδιά από την Ηλεία βρέθηκαν έξω από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, έδεσαν τα μάτια τους, άνοιξαν δύο πανό και ξεκίνησαν μια σιωπηλή διαμαρτυρία. Πρόκειται για τους Ανδραβιδαίους Δημήτρη Ρογγίτη και Γεωργία Ρογγίτη. Μαζί τους ήταν και η Ζωή Παπανικολάου.
Τα δύο νέα παιδιά ζητούν το αυτονόητο:
«Εν έτει 2020, είναι αδιανόητο να αισθάνεσαι τέτοια ανασφάλεια όταν οδηγείς σε έναν εθνικό δρόμο και σκέφτεσαι ότι μπορεί να είσαι εσύ το επόμενο πρωτοσέλιδο μιας εφημερίδας.Κάνεις δεν ζητά το παράλογο, την υπέρβαση. Το αίτημα όλων περιορίζεται σε μια επιτάχυνση της έναρξης του εγχειρήματος για την δημιουργία ενός δρόμου που να ανταποκρίνεται στα πρότυπα της εποχής του, ενός δρόμου που θα αποπνέει ασφάλεια, ενός κλειστού, καλά φωτισμένου αυτοκινητόδρομου , ενός δρόμου που έπρεπε αυτονόητα να υπάρχει ήδη».
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου