Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Βρέθηκε η νεκροφόρα με το πτώμα που είχε κλαπεί έξω από ελληνικό ναό στην Καλιφόρνια (βίντεο)


   



Φωτογραφία: Twitter/LA County Sheriffs
ΠΑΣΑΝΤΕΝΑ. ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ. Στα χέρια των Αρχών περιήλθε το πρωί της Πέμπτης η νεκροφόρα η οποία είχε κλαπεί έξω από ελληνικό ναό στην Πασαντένα της Καλιφόρνιας, μετά από καταδίωξη σε εθνική οδό του Λος Αντζελες. Επίσης, μέσα στο όχημα βρίσκονταν και το φέρετρο με το πτώμα, ενώ συνελήφθη και ένα άτομο, όπως ανέφερε στο Twitter το Τμήμα του Σερίφη της κομητείας του Λος Αντζελες.
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης στην Πασαντένα της Καλιφόρνιας, καθώς άγνωστοι έκλεψαν νεκροφόρα έξω από τον ελληνικό ναό του Αγίου Αντωνίου, τη στιγμή που εντός της βρίσκονταν το φέρετρο με το πτώμα ενός ανθρώπου, όπως ανέφερε το «Associated Press» σε τηλεγράφημά του..
Οι Αρχές της Καλιφόρνιας έκαναν έκκληση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προς τους ληστές που έκλεψαν νεκροφόρα να επιστρέψουν το πτώμα που βρίσκονταν εντός της.
«Εκτός από τις κακές αποφάσεις που πήρατε, πάρτε τουλάχιστον μία καλή και φέρτε πίσω τον αποθανόντα και το φέρετρο που βρίσκονταν εντός της νεκροφόρας», ανέφερε tweet του Τμήματος του Σερίφη της κομητείας του Λος Αντζελες, το οποίο απευθύνονταν στους δράστες.

To the suspect(s) driving around in a Black Lincoln Navigator stolen from the 700 blk of Rosemead Bl just after 8PM today in uninc :

Out of all the bad decisions you have made, at least make one good one & bring back the deceased person & casket inside the Navigator.

1,923 people are talking about this

Τα στοιχεία το αποθανόντος δεν έχουν μέχρι στιγμής γίνει γνωστά από τις Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου