Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020

Σενάρια για πρόωρες εκλογές από «Τα Νέα» του Σαββατοκύριακου

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, 2020
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΘΗΝΑ. Για σενάρια πρόωρων εκλογών κάνει λόγο η εφημερίδα «Τα Νέα» στο πρωτοσέλιδο του Σαββάτου. Ο τίτλος του άρθρου είναι «Δύο σενάρια στο Μαξίμου για πρόωρες κάλπες» και σύμφωνα με την αθηναϊκή εφημερίδα οι πιθανές ημερομηνίες είναι είτε το φθινόπωρο του 2020, είτε το καλοκαίρι του 2021.
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει κάνει λόγο για εξάντληση της τετραετίας αλλά τα εκλογικά διλήμματα συνεχίζουν υπάρχουν για τον πρωθυπουργό, αναφέρει η εφημερίδα καθώς και διάφορες ανησυχίες από κυβερνητικά στελέχη.
Επίσης γίνεται αναφορά σε έναν εκλογικό αιφνιδιασμό, ο οποίος θα ακυρώσει στην πράξη την απλή αναλογική, ενώ τα σενάρια για ενδεχόμενο ανασχηματισμό και μάλιστα σύντομα, φουντώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου