Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

Ο κ. Δημήτριος Ματθαίος εξελέγη μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας ΑγγλίαςΜετά την Πανομογενειακή Συνέλευση για την Παρέλαση της 26ης Απριλίου στη Βοστώνη ακολούθησε η εκλογή νέου μέλους του Δ.Σ. προς αντικατάσταση παλιού μέλους που απεβίωσε πρόσφατα.
Έτσι ο κ. Δημήτριος Ματθαίος ο οποίος είχε διατελέσει και στο παρελθόν μέλος του Δ.Σ. και βοηθός γραμματέως αναδείχθηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου έτσι για άλλη μία φορά θα βοηθήσει την οργάνωση.  Μέχρι τώρα ο κ. Ματθαίος ήταν Πρόεδρος της Επιτροπής Υποτροφιών και φέτος ήταν ο άνθρωπος που έφερε στην Ομοσπονδία 3 υποτροφίες για φοιτητές και φοιτήτριες της Ομογένειας.
Να σημειώσουμε ότι ο κ. Ματθαίος είναι Πρόεδρος του Ευβοϊκού Συλλόγου Βοστώνης και έχει διατελέσει και Πρόεδρος της Ελληνικής κοινότητας της Αγίας Τριάδος και μεγάλος υποστηρικτής των Ελληνικών Γραμμάτων. 
Του ευχόμαστε Καλή ΕπιτυχίαΣτη φωτογραφία ο Δήμαρχος Βοστώνης Marty Walsh με τον κ. Δημήτριο Ματθαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου