Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Ο κ. Δημήτριος Ματθαίος εξελέγη μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας ΑγγλίαςΜετά την Πανομογενειακή Συνέλευση για την Παρέλαση της 26ης Απριλίου στη Βοστώνη ακολούθησε η εκλογή νέου μέλους του Δ.Σ. προς αντικατάσταση παλιού μέλους που απεβίωσε πρόσφατα.
Έτσι ο κ. Δημήτριος Ματθαίος ο οποίος είχε διατελέσει και στο παρελθόν μέλος του Δ.Σ. και βοηθός γραμματέως αναδείχθηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου έτσι για άλλη μία φορά θα βοηθήσει την οργάνωση.  Μέχρι τώρα ο κ. Ματθαίος ήταν Πρόεδρος της Επιτροπής Υποτροφιών και φέτος ήταν ο άνθρωπος που έφερε στην Ομοσπονδία 3 υποτροφίες για φοιτητές και φοιτήτριες της Ομογένειας.
Να σημειώσουμε ότι ο κ. Ματθαίος είναι Πρόεδρος του Ευβοϊκού Συλλόγου Βοστώνης και έχει διατελέσει και Πρόεδρος της Ελληνικής κοινότητας της Αγίας Τριάδος και μεγάλος υποστηρικτής των Ελληνικών Γραμμάτων. 
Του ευχόμαστε Καλή ΕπιτυχίαΣτη φωτογραφία ο Δήμαρχος Βοστώνης Marty Walsh με τον κ. Δημήτριο Ματθαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου