Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Προχωρούν οι εργασίες για την Παρέλαση της Βοστώνης





Έξη υποτροφίες σε φοιτητές και φοιτήτριες θα δοθούν κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου.
Στα ελληνικά χρώματα θα «στολιστεί» το Δημαρχείο της Βοστώνης το βράδυ της 25ης Μαρτίου, 2020
Χθες βράδυ έγινε η 3η Πανομογενειακή συγκέντρωση για την Παρέλαση της Βοστώνης που γίνεται από την Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας σε συνεργασία με το Δημαρχείο της Βοστώνης, την Μητρόπολη Βοστώνης, και το Ελληνικό Προξενείο.
Παρόντες ήταν δεκάδες ομογενείς αντιπρόσωποι Σωματείων ενώ τον Μητροπολίτη Βοστώνης αντιπροσώπευσε ο ιερατικός προϊστάμενος της ενορίας Των Ταξιαρχών π. Αθανάσιος Νενές και τον Γενικό Πρόξενο η υποπρόξενος κ. Μιρέλλα Κουκούτση.

Η οργανωτική επιτροπή με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Βασίλειο Καυκά και τους δύο αντιπροέδρους κ.κ. Κώστα Τραβαγιάκη Α’ και Γεώργιο Παναγιωτόπουλο αναφέρθηκαν αναλυτικά για το χρονοδιάγραμμα των εκδηλώσεων και τι προετοιμασίες έχουν γίνει μέχρι στιγμής ενώ αναφέρθηκαν στο τι πρέπει να γίνει στο μέλλον και ζήτησαν την βοήθεια όλων και την οικονομική υποστήριξη.
Ο κ. Τραβαγιάκης αναφέρθηκε στο επίσημο δείπνο και στην αδελφοποίηση του Lowell με την Καλαμάτα που θα γίνει την Πέμπτη, 23 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι στο Δημαρχείο του Lowell ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας θα γίνει Συναυλία με Ελληνικά τραγούδια στο Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο, 61 Broadway Street, Lowell, MA.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας αναφέρθηκε για την ανάρτηση της Ελληνικής σημαίας στο Δημαρχείο της Βοστώνης την Παρασκευή, 24 Απριλίου στις 10:30πμ και την εκδήλωση στο Κυβερνείο αμέσως μετά.
Ο Β’ αντιπρόεδρος κ. Γ. Παναγιωτόπουλος Β' Αντιπρόεδρος αναφέρθηκε στη λαχειοφόρο για να ενισχυθεί η παρέλαση.
Ο κ. Δημήτριος Ματθαίος που είναι υπεύθυνος της Επιτροπής Υποτροφιών ανακοίνωσε ότι φέτος θα δοθούν 6 υποτροφίες και κάλεσε τους αντιπροσώπους να πάρουν αιτήσεις για τους φοιτητές και φοιτήτριες του Συλλόγου τους.  Οι υποτροφίες είναι:
Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων, Χάρη Κατή, Ευβοϊκού Συλλόγου εiς μνήμη του Ιατρού Γεώργιου Παπανικολάου γνωστό από το Pap Test.  Υποτροφία της Ημερήσιας Εφημερίδας Εθνικός Κήρυξ, υποτροφία εις Μνήμη του Ιωάννη Ράμμου, Υποτροφία εις μνήμη των Λόλα και Γεώργιο Γερανιώτη.
Ο κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε ότι μετά την παρέλαση θα γίνει το καθιερωμένο πολιτιστικό πρόγραμμα στο κεντρικό πάρκο της Βοστώνης με την συμμετοχή 7 χορευτικών συγκροτημάτων.
Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά όλο το υλικό για την παρέλαση, τις εκδηλώσεις, το επίσημο δείπνο και τις αιτήσεις για τις υποτροφίες είναι στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας κάτω από το FHASNE.com και αυτό έγινε σε συνεργασία της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων της Ομοσπονδίας.
Φέτος θα γίνεται έλεγχος στα τμήματα πριν αρχίσουν την παρέλαση και όλα τα τμήματα πρέπει τα πανό και τα πλακάτ να είναι με θέμα την Ελληνική Επανάσταση και τον Ελληνισμό ενώ το θέμα της φετινής παρέλασης θα είναι: Η επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα.
Μεταξύ των άλλων παρευρέθησαν και οι πρώην πρόεδροι της Ομοσπονδίας κ.κ. Ιωάννης Νικολάου, Δημήτρης Τσούμπανος, Δημήτρης Παπασλής, Θεμιστοκλής Καρατζάς και Μιλτιάδης Αθανασόπουλος. 
Δωρεές για την οικονομική υποστήριξη της παρελάσεως μπορούν να σταλούν στη διεύθυνση: FHASNE, PO Box 2580, Woburn, MA 01888.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου